reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas też o to mega dbają [emoji4] przynajmniej w niektórych szpitalach [emoji4]Kładą dziecko wytarte na klacie faceta[emoji16] Nie wiem, czy nie każdy facet byłby w stanie...Mój np. nie ma z tym problemu[emoji16]
Przecież to też ich dzieci[emoji16] i to wyczekiwane[emoji4]Jak się dzisiaj czujesz? Jest lepiej?[emoji4]
Wydaje mi się wręcz, że tatuś byłby zachwycowy i wzruszony że może takie dopiero co narodzone swoje dziecko przytulać i dotykać [emoji7]

reklama
Ja rozmawiałam z mężem na temat porodu, to od razu mi powiedział, że nie da rady, to chociaż mu powiedziałam żeby był na korytarzu :p hehe mam nadzieję, że będzie wtedy w domu jak zacznę rodzić, bo może się okazać że będzie w pracy :)
Ja też mam nadzieję że mąż będzie w domu jak się zacznie :)

Jestem projektantem mody dziecięcej -mam swoją własna firmę ,wiec oprócz moich ubranek dostaje bardzo duzo prezentów od innych Marek , jak sie dowiedzieli ze jestem w ciąży to cały czas wysyłają paczki z prezentami , to bardzo miłe i plus bycia w branży
Ale wymarzona praca [emoji7]
Masz stronę internetową gdzie można kupić ubranka zaprojektowane przez Ciebie?

Czuję się dobrze ale zostawiają mnie do poniedziałku aż może to i lepiej niech mnie przebadaja dokładnie z wątroba w ciąży nie ma żartów nikt nie lubi szpitali ale tu nie chodzi tylko o moje zdrowie. A swoją drogo to bardzo życzę żeby w Pl. też były takie warunki w szpitalach jak tu. Lekarze się przedstawiają kim są co będę robić położne to samo tak nie wiele trzeba nie mówię że wszystko pięknie wyremontowane i ładnie wygląda. Sama jestem pielęgniarką i pracowałam w Pl W szpitalu i często się zastanawialam czemu ludzie tzn pracownicy są tacy wredni od czego to zależy od tych cholernych pensji tylko?

Ja też mam nadzieję że mąż będzie w domu jak się zacznie :)
Też mam taką nadzieję :)
Ale jeśli się okaże że go nie będzie, to ma z pracy do domu jakieś 15 min drogi, więc przyjedzie od razu jak zadzwonię. U nas nie będzie problemu z urlopem, bo mój mąż pracuje w małej firmie rodzinnej, więc po prostu automatycznie weźmie wolne od dnia porodu, sami nie wiemy jeszcze ile, może ze 3-4 tyg :)

Czuję się dobrze ale zostawiają mnie do poniedziałku aż może to i lepiej niech mnie przebadaja dokładnie z wątroba w ciąży nie ma żartów nikt nie lubi szpitali ale tu nie chodzi tylko o moje zdrowie. A swoją drogo to bardzo życzę żeby w Pl. też były takie warunki w szpitalach jak tu. Lekarze się przedstawiają kim są co będę robić położne to samo tak nie wiele trzeba nie mówię że wszystko pięknie wyremontowane i ładnie wygląda. Sama jestem pielęgniarką i pracowałam w Pl W szpitalu i często się zastanawialam czemu ludzie tzn pracownicy są tacy wredni od czego to zależy od tych cholernych pensji tylko?
Zostaniesz na weekend pod opieką i będziesz spokojniejsza. Czasami trzeba się przemęczyc ważne aby wszystko było ok :biggrin2:

reklama
u mnie może być ciężko, żeby tak szybko mąż przyjechał, bo jeździ zawodowo :) więc jak będzie w trasie to będę musiała kogoś prosić żeby mnie zawiózł :D

Do góry