reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas też o to mega dbają [emoji4] przynajmniej w niektórych szpitalach [emoji4]Kładą dziecko wytarte na klacie faceta[emoji16] Nie wiem, czy nie każdy facet byłby w stanie...Mój np. nie ma z tym problemu[emoji16]
Przecież to też ich dzieci[emoji16] i to wyczekiwane[emoji4]Jak się dzisiaj czujesz? Jest lepiej?[emoji4]
Wydaje mi się wręcz, że tatuś byłby zachwycowy i wzruszony że może takie dopiero co narodzone swoje dziecko przytulać i dotykać [emoji7]

reklama
Ja rozmawiałam z mężem na temat porodu, to od razu mi powiedział, że nie da rady, to chociaż mu powiedziałam żeby był na korytarzu :p hehe mam nadzieję, że będzie wtedy w domu jak zacznę rodzić, bo może się okazać że będzie w pracy :)
Ja też mam nadzieję że mąż będzie w domu jak się zacznie :)

Jestem projektantem mody dziecięcej -mam swoją własna firmę ,wiec oprócz moich ubranek dostaje bardzo duzo prezentów od innych Marek , jak sie dowiedzieli ze jestem w ciąży to cały czas wysyłają paczki z prezentami , to bardzo miłe i plus bycia w branży
Ale wymarzona praca [emoji7]
Masz stronę internetową gdzie można kupić ubranka zaprojektowane przez Ciebie?

Czuję się dobrze ale zostawiają mnie do poniedziałku aż może to i lepiej niech mnie przebadaja dokładnie z wątroba w ciąży nie ma żartów nikt nie lubi szpitali ale tu nie chodzi tylko o moje zdrowie. A swoją drogo to bardzo życzę żeby w Pl. też były takie warunki w szpitalach jak tu. Lekarze się przedstawiają kim są co będę robić położne to samo tak nie wiele trzeba nie mówię że wszystko pięknie wyremontowane i ładnie wygląda. Sama jestem pielęgniarką i pracowałam w Pl W szpitalu i często się zastanawialam czemu ludzie tzn pracownicy są tacy wredni od czego to zależy od tych cholernych pensji tylko?

Ja też mam nadzieję że mąż będzie w domu jak się zacznie :)
Też mam taką nadzieję :)
Ale jeśli się okaże że go nie będzie, to ma z pracy do domu jakieś 15 min drogi, więc przyjedzie od razu jak zadzwonię. U nas nie będzie problemu z urlopem, bo mój mąż pracuje w małej firmie rodzinnej, więc po prostu automatycznie weźmie wolne od dnia porodu, sami nie wiemy jeszcze ile, może ze 3-4 tyg :)

Czuję się dobrze ale zostawiają mnie do poniedziałku aż może to i lepiej niech mnie przebadaja dokładnie z wątroba w ciąży nie ma żartów nikt nie lubi szpitali ale tu nie chodzi tylko o moje zdrowie. A swoją drogo to bardzo życzę żeby w Pl. też były takie warunki w szpitalach jak tu. Lekarze się przedstawiają kim są co będę robić położne to samo tak nie wiele trzeba nie mówię że wszystko pięknie wyremontowane i ładnie wygląda. Sama jestem pielęgniarką i pracowałam w Pl W szpitalu i często się zastanawialam czemu ludzie tzn pracownicy są tacy wredni od czego to zależy od tych cholernych pensji tylko?
Zostaniesz na weekend pod opieką i będziesz spokojniejsza. Czasami trzeba się przemęczyc ważne aby wszystko było ok :biggrin2:

reklama
u mnie może być ciężko, żeby tak szybko mąż przyjechał, bo jeździ zawodowo :) więc jak będzie w trasie to będę musiała kogoś prosić żeby mnie zawiózł :D

Do góry