reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No właśnie zawsze było w miarę ok a wczoraj tylko mnie to słońce zmęczyło. Obmyłam sobie twarz zimną wodą i poleżałam chwilę w chłodnym pokoju i przeszło. Może coś z ciśnieniem nie tak bo czuje taki ucisk na czole od rana
Może rzeczywiście ciśnienie. Jakby się powtarzało podejdź do przychodni niech zmierzą.
Ja na razie czuję się dobrze ale zauwazylam, że jak się zmęczę to jestem czerwona na buzi.

Kurde mogłam twoja teściowa na ślub sobie zaprosić... Hahahaha :D ale czasem fajnie coś dostać właśnie na ślub.. bo jak ja dostałam głównie kasę to super ale jakoś szkoda by mi było na taki sprzęt . A jakbym dostała to bym miała i się cieszyła :D
Powiem ci że wybieram się na Rzeszów i wybieram i nie mogę dotrzeć. Mam plan jechać do txm po te leginsy ciążowe, do Rossmana bo są na promocji rzeczy co chce kupić synkowi .. ale wiecznie mi nie po drodze :D

Maluszek mnie właśnie kopie.. jakie to jest przyjemne uczucie .. możecie się śmiać i dziwić ale z każdym kopniakiem chce mi się płakać z radości. Nie wiem czy to dlatego że trochę czekaliśmy na ciążę czy może dlatego że bardzo mało czuje ruchów .. ale co tam ważne że jestem szczęśliwa :)
Pewnie i jedni i drugie :*
To któregoś dnia jak będziesz miała więcej czasu i ja już stanę totalnie na nogi to zapraszam na kawę mrożona z lidlomix i ciastka z lidlomix :D jeszcze do kompletu weźmiemy @Maria.sm :D a co tam duży narożnik mam to się ciężarówki pomieszczą [emoji23]

Pewnie i jedni i drugie :*
To któregoś dnia jak będziesz miała więcej czasu i ja już stanę totalnie na nogi to zapraszam na kawę mrożona z lidlomix i ciastka z lidlomix :D jeszcze do kompletu weźmiemy @Maria.sm :D a co tam duży narożnik mam to się ciężarówki pomieszczą [emoji23]
Bardzo dziękuję za zaproszenie :) ja czas mam tylko siły mi brakuje na cokolwiek :D ja mam taki blender kielichowy dość mocny i uwielbiam go. Jak chce placki ziemniaczane na szybko to rozdrabniam ziemniaki albo kawkę mrożona też robię :)

Bardzo dziękuję za zaproszenie :) ja czas mam tylko siły mi brakuje na cokolwiek :D ja mam taki blender kielichowy dość mocny i uwielbiam go. Jak chce placki ziemniaczane na szybko to rozdrabniam ziemniaki albo kawkę mrożona też robię :)
Ja miałam taki ręczny to go spaliłam [emoji23] w ciągu dwóch lat dwa załatwiłam [emoji23] także ten aktualny sprzecior na moje wymagania jest idealny :D

reklama
Dziewczyny, jak już jesteśmy przy temacie aut to tez zapytam, bo patrzę za fotelikami do samochodu i pewnie już nieraz o tym pisalyscie dokładniej, ale ja mam sklerozę. Bo szukam maxi cosi, bo właśnie ten wózek Mutsy Urban to dostałam do niego od razu od pana co nam sprzedawał adaptery i wypatrzyłam taki zwykły maxi cosi city za 400 zł.

Da on radę czy lepiej coś lepszego szukać? Opinie o nim czytałam i są dosyć dobre. Zobacz załącznik 848570

Mi się wydaje że najlepiej poczytać co to jest bezpieczny fotelik i wtedy samemu zadecydować i nie czytać opinii które mogą być wystawione przez osoby w ten sposób zarabiające. Ktos musiałby mieć wypadek by się wypowiedzieć :) samo to że będzie pasował do stelaża wózka to najmniej ważne. Bezpieczeństwo jest na pierwszym miejscu.

Do góry