Masz możliwość sobie ciśnienie sprawdzić ?No właśnie zawsze było w miarę ok a wczoraj tylko mnie to słońce zmęczyło. Obmyłam sobie twarz zimną wodą i poleżałam chwilę w chłodnym pokoju i przeszło. Może coś z ciśnieniem nie tak bo czuje taki ucisk na czole od rana
reklama
Może rzeczywiście ciśnienie. Jakby się powtarzało podejdź do przychodni niech zmierzą.No właśnie zawsze było w miarę ok a wczoraj tylko mnie to słońce zmęczyło. Obmyłam sobie twarz zimną wodą i poleżałam chwilę w chłodnym pokoju i przeszło. Może coś z ciśnieniem nie tak bo czuje taki ucisk na czole od rana
Ja na razie czuję się dobrze ale zauwazylam, że jak się zmęczę to jestem czerwona na buzi.
Fiorna
Fanka BB :)
Masz możliwość sobie ciśnienie sprawdzić ?
116/76 czyli w normie.. hmm
Pewnie i jedni i drugie :*Kurde mogłam twoja teściowa na ślub sobie zaprosić... Hahahaha ale czasem fajnie coś dostać właśnie na ślub.. bo jak ja dostałam głównie kasę to super ale jakoś szkoda by mi było na taki sprzęt . A jakbym dostała to bym miała i się cieszyła
Powiem ci że wybieram się na Rzeszów i wybieram i nie mogę dotrzeć. Mam plan jechać do txm po te leginsy ciążowe, do Rossmana bo są na promocji rzeczy co chce kupić synkowi .. ale wiecznie mi nie po drodze
Maluszek mnie właśnie kopie.. jakie to jest przyjemne uczucie .. możecie się śmiać i dziwić ale z każdym kopniakiem chce mi się płakać z radości. Nie wiem czy to dlatego że trochę czekaliśmy na ciążę czy może dlatego że bardzo mało czuje ruchów .. ale co tam ważne że jestem szczęśliwa
To któregoś dnia jak będziesz miała więcej czasu i ja już stanę totalnie na nogi to zapraszam na kawę mrożona z lidlomix i ciastka z lidlomix jeszcze do kompletu weźmiemy @Maria.sm a co tam duży narożnik mam to się ciężarówki pomieszczą [emoji23]
Ty ciśnienie organizmu możesz mieć ok. A np może Ci nie służysz ciśnienie 'na zewnątrz'116/76 czyli w normie.. hmm
Fiorna
Może tak być..póki co będę wychodzić na zewnątrz tylko jeżeli zajdzie taka potrzebaTy ciśnienie organizmu możesz mieć ok. A np może Ci nie służysz ciśnienie 'na zewnątrz'
Uważaj na siebie i odpoczywaj :*Może tak być..póki co będę wychodzić na zewnątrz tylko jeżeli zajdzie taka potrzeba
karkula309
Bardzo dziękuję za zaproszenie ja czas mam tylko siły mi brakuje na cokolwiek ja mam taki blender kielichowy dość mocny i uwielbiam go. Jak chce placki ziemniaczane na szybko to rozdrabniam ziemniaki albo kawkę mrożona też robięPewnie i jedni i drugie :*
To któregoś dnia jak będziesz miała więcej czasu i ja już stanę totalnie na nogi to zapraszam na kawę mrożona z lidlomix i ciastka z lidlomix jeszcze do kompletu weźmiemy @Maria.sm a co tam duży narożnik mam to się ciężarówki pomieszczą [emoji23]
Ja miałam taki ręczny to go spaliłam [emoji23] w ciągu dwóch lat dwa załatwiłam [emoji23] także ten aktualny sprzecior na moje wymagania jest idealnyBardzo dziękuję za zaproszenie ja czas mam tylko siły mi brakuje na cokolwiek ja mam taki blender kielichowy dość mocny i uwielbiam go. Jak chce placki ziemniaczane na szybko to rozdrabniam ziemniaki albo kawkę mrożona też robię
reklama
Paulana
Dziewczyny, jak już jesteśmy przy temacie aut to tez zapytam, bo patrzę za fotelikami do samochodu i pewnie już nieraz o tym pisalyscie dokładniej, ale ja mam sklerozę. Bo szukam maxi cosi, bo właśnie ten wózek Mutsy Urban to dostałam do niego od razu od pana co nam sprzedawał adaptery i wypatrzyłam taki zwykły maxi cosi city za 400 zł.
Da on radę czy lepiej coś lepszego szukać? Opinie o nim czytałam i są dosyć dobre. Zobacz załącznik 848570
Mi się wydaje że najlepiej poczytać co to jest bezpieczny fotelik i wtedy samemu zadecydować i nie czytać opinii które mogą być wystawione przez osoby w ten sposób zarabiające. Ktos musiałby mieć wypadek by się wypowiedzieć samo to że będzie pasował do stelaża wózka to najmniej ważne. Bezpieczeństwo jest na pierwszym miejscu.