Anulaa88
Fanka BB :)
Fotelik super[emoji16] nie masz się nad czym zastanawiać [emoji4]Dziewczyny, jak już jesteśmy przy temacie aut to tez zapytam, bo patrzę za fotelikami do samochodu i pewnie już nieraz o tym pisalyscie dokładniej, ale ja mam sklerozę. Bo szukam maxi cosi, bo właśnie ten wózek Mutsy Urban to dostałam do niego od razu od pana co nam sprzedawał adaptery i wypatrzyłam taki zwykły maxi cosi city za 400 zł.
Da on radę czy lepiej coś lepszego szukać? Opinie o nim czytałam i są dosyć dobre. Zobacz załącznik 848570
Jesteś mistrzem [emoji16][emoji16] A odzywa się jeszcze do Ciebie?[emoji16]Cukrzyca ciążowa chyba jednak ma coś wspólnego z wagą. Może jesteśmy bardziej narażone na nią ? Mi ginekolog ciągle powtarzała żebym schudła bo przez to w ciąży będę mieć skłonność do nadciśnienia czy cukrzycy ciążowej.. ale szkurde to nie jest niczyja sprawa jak wyglądamy tylko nasza nasza i jeszcze raz nasza i dobre rady niech sobie ludzie schowają w kieszen bo sami na pewno nie są idealni ale zawsze lepiej szukać drzazgi w czyimś oku niż belki w swoim .. i ciekawe co by ludzie mówili jakby szczupła miała cukrzycę ? Wtedy to wszystko ok i nic się nie dzieje bo nie ma nadwagi ? Strasznie mnie bulwersują te tematy jeśli ludzie czepiaja się ludzi choćby ze względu na otyłość.. nawet gdy jeszcze byłam szczupła to też tego nie rozumiałam jak ludzie mogą być tacy podli .. moja szwagierka jest bardzo szczupła i wyśmiewa się z otyłych osób .. ostatnio jej powiedziałam żeby zmyła makijaż i się w lusterko popatrzyła to też się posmieje, nie musi szukać kabaretu w innych ludziach. Chyba trochę się obraziła ale serio już nie wytrzymałam jej zgryźliwości ...
No niestety... Ale ma nauczkę przynajmniej[emoji16]Haha i dobrze niech traci jak nie myśli
Tylko Wy znowu będziecie mieć opóźnienie przez roztargnienie baby..
Mnie teściowa przyniosła obiad[emoji16][emoji16] Wow [emoji16] Więc jest mi mega miło[emoji4]Ale mam od rana smaki sama nie wiem na co .. zrobiłabym jakieś placuszki warzywne ale nie mam mięska .. a bez nie smakują .. przy plackach ziemniaczanych znów roboty dużo .. oj nie wiem no nie wiem