Gdzie te zdobycze mama kupowała? A ten kocyk bambusowy? [emoji7]
reklama
Mi się jeszcze nic z nimi nie stało a chodzę w nich i piorę na okrągło może mamy trochę inne bo ja długie mam zupełnie z innego materiału niż te 3/4Też mam z allegro te getry ale długie i są spoko. Tylko szybko w kroku sitko się robi ale umówmy się że za tą cenę to są ok
To mi z kolei w domu już wystarczyły zwykle Podpaski. Ale mi po cc coś w stylu łyżeczkowania robili ?? Czymś czyścili macicę i tak 'chlupało' także ja akurat bardzo mało w połogu krwawiłam. Najbardziej kilka dni po , a potem zwykle PodpaskiRóżnie moze byc. Kupilam 3 paczki po 10 sztuk na pierwsze dni, moze tydzien czy dwa. Polog trwa ok 6 tygodni i tyle tez krwawilam z synem. Potem wiadomo podpaski wystarcza. Jednak ja mialam spore krwawienia i przez miesiac uzywalam tych podkladow mama, sa super.
No to od jutra jestem na L4 może wreszcie zacznę nadążać za Waszymi postami.
Tymczasem jestem taka zmęczona że idę się relaksować. Może od jutra będę miała więcej energii do życia)
Odpoczywaj i ładuj baterie! [emoji8]
A to to L4 do sierpnia?
Ja miałam duża paczkę i jeszcze musieli dokupić [emoji23] ale to ja półtora tygodnia leżałam w szpitaluDziewczyny jak myslicie czy opakowanie chusteczek nawilżonych dla dzidziusia 30 sztuk wystarczy na 2-3 dni w szpitalu?
Zawsze mniejsze opakowanie do torby do szpitala wygodniejsze
MalinaMalina
Fanka BB :)
Ja bylam dzisiaj ostatni dzień w pracy.Ja pracuję ale dziś idę do lekarza i od jutra juz bede odpoczywać
Są spoko ja właśnie je będę kupować.A te chusteczki nawilżone dla niemowlat babydream też są ok czy bardziej te posypki oliwki?
Bo tak myślę nad chusteczkami ..jakie kupić do szpitala
Pampers mnie wkurzają bo 'włoski' zostawiają.
Gdzie te zdobycze mama kupowała? A ten kocyk bambusowy? [emoji7]
Juz mam doczytałam [emoji3][emoji106]
Dobry skład kocyka [emoji106]
Mój syn przez skazę miał kwaśne kupsztale. Więc odpadały u nas chusteczki. Tzn chusteczkami zgarniałam większy bałagan, a potem mydłem pod wodą. Inaczej pupa odparzona tak że była jedna wielka rana.Dziewczyny a mam pytanie każda z was będzie stosować chusteczki do wycierania pupy za każdym razem? Ostatnio trochę czytałam i natknęłam się na jakiś artykul w gazecie że te chusteczki zostały stworzone do awaryjnych sytuacji gdy np nie mamy możliwości podmyć dziecka . I się tak zastanawiam czy je stosować za każdym razem. Był jakiś poradnik że można po siku wacikiem nasączonym woda podcierac a po kupce umyć pod bieżącą wodą albo wtedy chusteczka .. a może któras już tak robiła ? Z tymi nasączonymi wacikami jest więcej roboty niż przy chusteczce ale jeżeli by to miało być lepsze dla malucha to bym się chyba zastanowiła
Ale znam dziewczyny które cały czas jechały na chusteczkach i dziecku nic nie było.
reklama
chomiczka007
Moderatorka
Wszystko kupiłam u jednego sprzedawcy, tego co dziewczyny wczesniej polecaly. Tu link do kocyka od tego sprzedawcy, wszystko inne tez od niego Link do: KOCYK BAMBUSOWY BAWEŁNIANY DZIANINOWY BAMBUS EKOGdzie te zdobycze mama kupowała? A ten kocyk bambusowy? [emoji7]