reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

309ECBD7-855A-4A7D-96E9-F77DBB9D5D8C.jpeg
Kupiłam sobie oto takie coś na ponad 700stron uzywke za 30zl, nie ukrywam ze z myślą o krzywej troszku ^^

Załączniki

• 309ECBD7-855A-4A7D-96E9-F77DBB9D5D8C.jpeg
    309ECBD7-855A-4A7D-96E9-F77DBB9D5D8C.jpeg
    567,7 KB · Wyświetleń: 389
reklama
Ja na krzywą wzięłam sobie mroczne fantasy do czytania, ale co z tego? Po godzinie od wypicia tego, jakże pysznego napoju, tak zachciało mi się spać, że gdyby tamta kanapa w przychodni była wygodniejsza, to zapewne przycięłabym komara :p

Nie gotuj nowych, gotuje się poplamione :D A nowe tylko przeprać w pralce wystarczy :)
No mi marchewka schodziła jak wrzuciłam do gara z gotującą sięwodą, na kilka minut, z proszkiem do prania.
To bym nagotowala haha :D dziękii. :)
Na Olx kobiety sprzedają często tanio ciuchy ciążowe i w miarę nowe. Poszukajcie, być może leginsy was opuszcza :p
Już mi się nie opłaca chyba :) zostało kawałek kwietnia, maj, czerwiec i poród :o
Ale leci..
Ja tez właśnie zdziwiłam się po co aż tyle pieluch tetrowych :p
Dlatego pewnie taka cena wyszła.
Ja wzięłam 10 zwykłych białych tetrowych i mam 4 kolorowe takie ładniejsze tetrowe na dwór, a flanelowych mam 3 szt, bo dorwalam w Carrefourze za 13 zł pakiet.

Jeśli byś ograniczyła ilość tych pieluch to na pewno cena wyjdzie rozsądniejsza, bo inne rzeczy w super cenach. W sklepie na pewno o wiele drożej by wyszło moim zdaniem.
Ograniczyłam i cena nadal wysoka. Ale dobrałam jeszcze dużo rzeczy i wyskoczyl komunikat , że mam 25 rzeczy w koszyku i więcej się nie da.. więc na razie zakończyłam zakupy. Przyjedzie mój w przyszły piątek i idziemy na zakupy na początku maja. Będę sprawdzała ceny w sklepach i aptekach z cenami z koszyka z allegro. :D i w ten sposób dojdę gdzie taniej :) a pieluch wezmę 10bialych, kilka kolorowych i 4flanelowe, 3muslinowe :)
A wiesz może czym się rozni muslinowe od bambusowej ? Która lepsza ?
Ja w Carrefourze widziałam wanienkę za 25 zł, takich średnich rozmiarów i na pewno będę ją kupowała w maju + stelaż pod wanienkę z Allegro za 55 zł znalazłam.
Ja kupuję stelaż za30 zł a wanienkę za ok 20zl więc nie dużo. U mnie w sklepach te rzeczy są w dobrych cenach :) mogę kupić kilka i Wam porozsylac :D:D haha

A macie pierwszy tom w oczekiwaniu na dziecko? Bo tak się zastanawiam, ze jak to mi pomoże tak oczekiwanie na dziecko raczej nie, bo w czym mogą mi pomoc w ciąży?

Zawsze tam do czegoś by się nadały..ja po synku stare wkładam jeżowi dla klatki jak mam jej kocyki w praniu ..takze nie zmarnowały się:D
Klaudia zamawiałaś takie woreczki na zużyte pieluszki a przegladalam właśnie aplikacje Rossman i maja tez tam tanio bo za 6 zł 100 sztuk,a tam ile bylo?:)Zobacz załącznik 848072
14zl za 100sztuk :) to twoje tańsze o ponad połowę :) a myślisz ,że w sklepie będą ? Nie chciałabym się tak rozbiegać w zakupach po różnych stronach :)

reklama
Do góry