E
Ewka34
Gość
Nie jak sie ubrudzi to gotujesz w proszku do bialegoOdrazu po kupieniu należy ugotować ? Później uprać i uprasować ? I wtedy są ładne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jak sie ubrudzi to gotujesz w proszku do bialegoOdrazu po kupieniu należy ugotować ? Później uprać i uprasować ? I wtedy są ładne ?
Zawsze tam do czegoś by się nadały..ja po synku stare wkładam jeżowi dla klatki jak mam jej kocyki w praniu ..takze nie zmarnowały się
Klaudia zamawiałaś takie woreczki na zużyte pieluszki a przegladalam właśnie aplikacje Rossman i maja tez tam tanio bo za 6 zł 100 sztuk,a tam ile bylo?Zobacz załącznik 848072
100cm x 100cm idealny dla malenstwa i te wiekszej pociechy. Jest cudny i bardzo miły w dotyku
Cena super bo na allegro co Klaudia wysłała było jakoś cbyba powyzej 10 złO, coś czuje, ze będę musiała wejść do rossmana, bo to jest okazja
Dziewczyny jak myslicie czy opakowanie chusteczek nawilżonych dla dzidziusia 30 sztuk wystarczy na 2-3 dni w szpitalu?
Zawsze mniejsze opakowanie do torby do szpitala wygodniejsze
Dokladnie ten Link do: KOCYK BAMBUSOWY BAWEŁNIANY DZIANINOWY BAMBUS EKOTez podbijam pytanie o to z której aukcji ten kocyk dorwalas i czy były inne kolory? Akurat przydałby mi się drugi kocyk jeszcze taki cieplejszy, a ten wyglada przecudownie [emoji7][emoji7]
No niekoniecznie Dzieci mają to do siebie, szczególnie te na kp, że jak jedzą to kupki trzaskająDziewczyny jak myslicie czy opakowanie chusteczek nawilżonych dla dzidziusia 30 sztuk wystarczy na 2-3 dni w szpitalu?
Zawsze mniejsze opakowanie do torby do szpitala wygodniejsze
Dokladnie ten Link do: KOCYK BAMBUSOWY BAWEŁNIANY DZIANINOWY BAMBUS EKO
Jest jeszcze szary, miętowy, różowy
No to moje pierwsze zakupy były a ten kocyk to zachcianka wiec odzalowalam tez 86zl. Jeden taki kocyk sie przyda. Na allegro innych aukcjach sa nawet po 120zl i u mnie w hurtowni ten sam za 120. To juz przeginkaHeh już wiem dlaczego taki ładny ładnie też kosztuje
Mój pamiętam że w szpitalu przez 3 dni to mało kupek zrobił a karmiłam piersią . No chyba że teraz urodzi się bardziej zasrane dziecko to może nie starczy.. wezmę jednak chyba normalne opakowanieNo niekoniecznie Dzieci mają to do siebie, szczególnie te na kp, że jak jedzą to kupki trzaskają