reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja dopiero 4tygodnie temu doszłam do wagi sprzed ciąży i póki co jestem plus 2 :D
Myślałam nad takimi ale mam sporo legginsów i już chyba mi wystarcza takie bez materiału na brzuszku do lipca :)
Bardziej myślałam nad dżinsami ciążowymi ale drogie i sobie odpuscilam :p
Ja w dżinsach wogole nie lubię chodzić :)

No to laski jestem rozdziewiczona i pierwsze zakupy mam. Siedze i macam ciągle. Kupilam u tego samego sprEdawcy, wszystko super jakosc. Porownywalam ceny do tych z okolicznej hurtowni i tam o wiele drożej, na samych podkladach roznica 5zl. Takze polecam tam kupowac.

Klaudia w pierwszym odruchu tez ladowalam wszystko do koszyka, potem przebralam o polowe wywalilam. Widze ze masz tam sporo zbednych rzeczy. Na spokojnie sama dojdziesz co jest niezbedne a co można sobie podarowac :)

Zaraz dodam foty bo cos mi aplikacja szaleje

Haha nie wiem :D tak dodawałam i dodawałam.. ile powinnam kupić żeby mi starczyło ? Kilka flanelowych to wiem. A tetrowych ? Białe się przydadzą w domu, a kolorowe na spacery i wyjścia do rodziny. Ale ile sztuk ? :)

Inne mamy twierdzą ze 10 szt na dziecko [emoji3]
Nie wiem tak naprawdę po co aż tyle bo w sumie to co z tymi pieluchami i dzieckiem będziemy działać?;)

reklama
Dziewczyny czy tylko mi przeszkadzają pytania z każdej strony jak sie czujesz? Wszystko ok? A to tak bedziesz rodzic? A czemu tam? A jaki Ty masz juz duży brzuch [emoji854] zwariować idzie....

Do góry