Ooo jak Ci dziecko przy odbijaniu ulewa [emoji14] a nie polezy taka pieluszka nawet lekko zalana [emoji14] bo potem śmierdzi a jak zaczyna się etap pakowania rączek do buzi i mega ślinieniu się to wtedy dopiero mi te pieluchy szły [emoji23]Inne mamy twierdzą ze 10 szt na dziecko [emoji3]
Nie wiem tak naprawdę po co aż tyle bo w sumie to co z tymi pieluchami i dzieckiem będziemy działać?
reklama
chomiczka007
Moderatorka
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Mowisz o swiebodzkim?Wiesz, ja ważę teraz 130kg, mnie albo jakieś spodenki za kolana, albo co... muszę poszukać na targowisku w niedzielę, tam jest wszystko
Cudenka [emoji7]
Luiza.
Dla mnie tetra to śliniaczek, kocyk, ściereczka, do lekarza jako podkłądzik na materac, do wycierania łapek, na podusie... coś pewnie jeszcze bym wymyśliłaInne mamy twierdzą ze 10 szt na dziecko [emoji3]
Nie wiem tak naprawdę po co aż tyle bo w sumie to co z tymi pieluchami i dzieckiem będziemy działać?
A jak! Świebodzki rulz!Mowisz o swiebodzkim?
Anulaa88
Super[emoji16] A ten kocyk jest duży bo nie widzę?[emoji16]
Angelika22
Mnie tez denerwuje to gadanie . Najpierw gdzie ten brzuch , nic nie widać ale malutki . Teraz ale masz brzuch . Kuźwa 25 tygodni to nie wiem . Nie dogodzisz .
Luiza.
Mnie moja mama gruba nazywa i każdy się pyta, czy już jesteś gruba, no praktycznie co telefon. no nie dość że mam ciałka troszku, to jeszcze głupio żartują.Mnie tez denerwuje to gadanie . Najpierw gdzie ten brzuch , nic nie widać ale malutki . Teraz ale masz brzuch . Kuźwa 25 tygodni to nie wiem . Nie dogodzisz .
To u mnie z kolei że ja taka chuda i gdzie to dziecko mi się mieści że mało co widać [emoji52]Mnie moja mama gruba nazywa i każdy się pyta, czy już jesteś gruba, no praktycznie co telefon. no nie dość że mam ciałka troszku, to jeszcze głupio żartują.
reklama
GorzkaPomarańcza
Ja to potrafie co 5 min 3 razy powtorzyc to samo pytanie do mojego faceta, mimo ze za kazdym razem mi odpowiada dobrze, ze jest taki cierpliwy i jeszcze jakos to znosiJa taka ciemna jestem od jakiegos czasu hyhyhy mezul sie smieje ze moja czaszka to baniak na galarete