reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Powiem Wam, że leci mi ten czas :) Do 20 tygodnia jeszcze przeliczałam, każdego dnia zaglądałam do aplikacji ciążowych i strasznie mi się ciągnęło. Teraz się zastanawiam czy do końca ciąży zdążę zrobić zęby :/
Macie jakieś pomysły na zdrowie obiady i jakieś sałatki, które można zabrać do pracy?

Fiorina przepraszam jak ominęłam wątek a suknie juz masz wybrana? [emoji3]

Suknia będzie szyta w maju, póki co ustaliłam na razie z krawcową jak ma mniej więcej wyglądać 4 maja mam drugą miarę a 10 maja pierwszą przymiarkę. Pani krawcowa mówiła że będzie ją szyć jak najpóźniej się da ponieważ miała przypadki gdzie babeczki jej w ciągu tygodnia potrafiły 10 cm w obwodzie przybrać...a szczerze to nie wiem ile się zapasu zostawia w takiej sukni w razie takiej sytuacji. :D

Dziewczyny ja tez nie mam siary w piersiach..:) ja mam termin na koniec sierpnia i dlatego kupiłam cieplejszy kocyk minky;) muszę wziąć się za sprawdzeniem ile ubranek mam na jaki rozmiar bo ciuszki leżą mi w szafie na razie ;)

reklama
Do góry