reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Paulana Jutro akurat bede w miescie :D dzieki za info o TXM ;)

Akurat w Textilu kupilam kocyk niby mieciusi ale nie za gruby ;)
IMAG5402_1.jpg

Załączniki

• IMAG5402_1.jpg
    IMAG5402_1.jpg
    716,3 KB · Wyświetleń: 308
Ja wczoraj nie miałam pomyslu co zrobić to tak na szybko zrobiłam makaron z sosem pieczarkowym. Podsmazylam cebulke(najpierw spaliłam bo zaczytana bylam forum:D) do cebulki jak się poddusi pieczarki a na sam koniec jogurt naturalny lub śmietanę,pietruszka posiekana i trochę żółtego sera startego dodałam, sól pipeprz i wymieszalam z ugotowanym makaronem. Ja uwielbiam pueczarki a robi się to 20 min:)
pychotka :D zurek sie gotuje , pieczarki mam, sklep pod nosem to moze zamiast spagetti sie skusze na twoje danie :D chociaż z pieczarek miałam ochote na plasterki w jajko, bulke i na patelnie <3

Wkoncu nadrobiłam parę stron, od rana sprzatalam,pranie odkurzanie , upralam 2 dywany po 0,8/4 metry bo mam długi korytarz i 8 m długości dywanu bardziej takiego chodnika , mąż mi przed praca jeszcze powiesił na trzepak bo mokrych bym nie dała rady powiesic , wolałam sama nie ryzykowac żeby potem nie żałować , bo podnieść do góry a swoje jak zmoczone ważą więc tak mało bezpiecznie w ciazy :)
A teraz przyszła mi sukienka z wygranej licytacji allegro za jedyne 6,90 zł :p
pokaaż sukienke :D

reklama
Do góry