reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

I niech ktoś mi powie, że życie jest sprawiedliwe... Oddaj trochę genów, to chociaż małej je dam, bo ja to najlepiej co trzy dni golić nogi bym musiala ://
Moje nogi też wymagają takiej depilacji żeby nadawały się do spodenek .. :D oj właśnie zakończyłam depilację całościową :D jestem dumna .. :D po miesiącu nie golenia się w jednym miejscu było ciężko ale dałam radę :D ale już bez męża nie poradziłabym.. do wykończenia musiał mi trzymać lusterko od spodu by cokolwiek widzieć :/

reklama
Pociesze cie ze tez mialam dzis podobny koszmar :( wystraszylam sie jak nie wiem.. tez krwawilam a moj lekarz powiedzial ze juz po ciazy :(
Weźcie mi nawet o tych snach nie mówcie. Bo tej akcji że skurczami w niedzielę śniło mi się że zaczęłam krwawić i to tak fest. Że dzwoniłam na pogotowie to mi powiedzieli że karetka może być po mnie dopiero za 40 minit bo nie mają teraz wolnej. Obudziłam się płacząc...

F69F2A2A-068F-496F-AEB6-E31BA592CD89.jpeg Moja piramida wozkowa, oj będzie ciężko w bloku bez piwnicy i komórki lokatorskiej poupychać się ze wszystkim :D

Załączniki

• F69F2A2A-068F-496F-AEB6-E31BA592CD89.jpeg
    F69F2A2A-068F-496F-AEB6-E31BA592CD89.jpeg
    789,8 KB · Wyświetleń: 115
reklama
IMG_20180417_194043.jpg

Kupiłam taki krem na brodawki. Nie wiecie czy można go stosować przy karmieniu? To znaczy trzeba go zmywać czy jest neutralny dla dziecka?

Załączniki

• IMG_20180417_194043.jpg
    IMG_20180417_194043.jpg
    384,4 KB · Wyświetleń: 394
Do góry