Na ulotce nie napisali ?Zobacz załącznik 847682
Kupiłam taki krem na brodawki. Nie wiecie czy można go stosować przy karmieniu? To znaczy trzeba go zmywać czy jest neutralny dla dziecka?
reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Moja kuzynka używała to od 6 miesiąca i całe karmienie piersią potem czyli rok[emoji39]Zobacz załącznik 847682
Kupiłam taki krem na brodawki. Nie wiecie czy można go stosować przy karmieniu? To znaczy trzeba go zmywać czy jest neutralny dla dziecka?
E
Ewka34
Gość
Nienawidze takich snow.. zawsze po obudzeniu robie cos zeby mala sie zaczela ruszac...Weźcie mi nawet o tych snach nie mówcie. Bo tej akcji że skurczami w niedzielę śniło mi się że zaczęłam krwawić i to tak fest. Że dzwoniłam na pogotowie to mi powiedzieli że karetka może być po mnie dopiero za 40 minit bo nie mają teraz wolnej. Obudziłam się płacząc...
madziula92
W końcu nadrobilam...tyle napisalyscie od czwartku będę mieć wiecej czasu bo idę juz na l4 a mialam dziś wizyte u dentysty na NFZ wysiedzialam sie pół.godziny i.pani mi powiedziała ze dziś mnie nie przyjmą bo fotel im się zepsuł:/ dość ze sie stresowalam wizytą to jeszcze nie załatwione..jutro zadzwonie i prywatnie sie umowie tu gdzie leczylam wcześniej zęby..niestety jak sie nie zapłaci to tak to wygląda..Bylam tez dzisiaj u dentysty, zaniedbalam strasznie te zeby i troche poplyne z kasa
E
Ewka34
Gość
Znowu mam zgage a nic takiego nie jadlam kwasnego co na zgage pomoze? Z pierworodna tez mialam zgage
Anulaa88
Migdały są podobno spoko[emoji4]Znowu mam zgage a nic takiego nie jadlam kwasnego co na zgage pomoze? Z pierworodna tez mialam zgage
E
Ewka34
Gość
Nie mam w domuMigdały są podobno spoko[emoji4]
Paulana
Na ulotce nie napisali ?
Właśnie nie, dlatego pytam napisali że dla kobiet w ciąży i karmiących ale czy jest obojętne dla dziecka tego nie napisali.
karkula309
Mój po takich snach z reguły sam się rusza.. chyba reaguje na moje odczucia.. a podczas takich snów budzę się przepocona i serce wali jak szalone.. pewnie to małe serduszko wtedy też ..Nienawidze takich snow.. zawsze po obudzeniu robie cos zeby mala sie zaczela ruszac...
reklama
madziula92
Też słyszałam o migdalach i mi pomagająMigdały są podobno spoko[emoji4]