karkula309
Fanka BB :)
Oo właśnie.. znajomi do wyjazdów .. my nawet takich dalszych znajomych nie mamy co by z nami pojechali .. ostatnio jeszcze byliśmy z tymi imprezującymi ale mnie to trochę przytłaczało.. chciałam sobie pojsc tylko z mężem czasem gdzieś na kolację czy co kolwiek a oni by chcieli wszędzie z nami no bo co będą robić sami.. teraz z dzieckiem na pewno odpada wyjazd z nimi i dlatego pewnie na przyszłe wakacje wyjedziemy z teściami bardzo się lubimy i mamy podobne poglądy na wczasowanieJa niby widuje się z tymi moimi, ale to zawsze jest spotkanie z alkoholem i 3/4 wieczoru to temat z kim ostatnio pisały na portalach randkowych, z kim się całowały na ostatniej imprezie i jacy ci faceci to świnie. A mnie te tematy już nudzą, chciałabym żeby one były na podobnym etapie jak ja, żebyśmy pogadały o dzieciach, ciążach, rodzinie itp. Tak samo np na urlop nie mamy z kim jechać bo wiadomo że szukamy na wyjeździe innych rozrywek. Na szczęście mam też dalsze kolażanki które mają dziecko lub mają narzeczonego i planują śluby i dzieci w najbliższej przyszłości. Ale szkoda że to nie te najbliższe koleżanki.