oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Jak małą czuje nad pępkiem i pod żebrami to może być już główką w dół czy jeszcze nie i inaczej sie to czuje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój jest główką w dół i na razie czuję to bardzo nisko[emoji5] ale ja się nie znam bo to moje pierwsze i może źle coś interpretuję[emoji848]Jak małą czuje nad pępkiem i pod żebrami to może być już główką w dół czy jeszcze nie i inaczej sie to czuje?
Moje drugie a ja nadal pewnych rzeczy nie wiemMój jest główką w dół i na razie czuję to bardzo nisko[emoji5] ale ja się nie znam bo to moje pierwsze i może źle coś interpretuję[emoji848]
Ja ponoc mala mam glowka w dol czuje jak kopie po zebrach i z lewej i z prawej strony,na srodku, a z kolei pod pepkiem czuje mniejsze ruchy i czuje ucisk,pomiedzy jajnikami jakbyJak małą czuje nad pępkiem i pod żebrami to może być już główką w dół czy jeszcze nie i inaczej sie to czuje?
Tzn na scislosc nie musze golic nog mam gdzie niegdzie wloski ciemniejsze ale to serio symboliczne miejscami w ogole nie mam wloskowW ogóle nie musisz golić nóg? Czy jak? Bo nie wiem czy zazdrościć i przeszczepoać sobie Twoje geny czy co
No mi też właśnie nie chce się wychodzić to później jakieś obgadywania i "wyśmiewania" że wole w domu siedzieć [emoji14]Ja wlasciwie od zawsze lubilam imprezy, zaczelo sie jakos w liceum, pozniej studia i skonczylo sie dopiero jak zaszlam w ciaze mowie znajomym, ze ja juz sie wybawilam w zyciu i dla mnie to dobra pora na dziecko, oni mówią, ze sami nie sa gotowi i chca jeszcze pozyc
Wspolczuje Wam takich znajomych. Ja mam dwie najblizsze kolezanki, ktore caly czas pytaja o moja ciaze i sa tym zainteresowane od czasu ciazy bylam na dwoch imprezach alkoholowych ale ja oczywiscie nie pilam. Taka leniwa sie zrobilam, ze to mi sie nigdzie wychodzic nie chce
Niektóre kobiety odradzają , a bo dziecko powinno spać u siebie, bo się przyzwyczaj i później nie będzie chciało samo spać. Mi to tam nie przeszkadza. Kiedy będzie potrzebowała to będzie ze mną. Czekam na to z niecierpliwością a ile teraz ma twoja córka ?
To super masz. Ale to są właśnie plusy mieszkania w większym mieście.. u mnie ledwo miejsca do prywatnych lekarzy sa. I kiedy chcesz to włącza 3d ?