reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja dzisiaj po wizycie[emoji5] 540g waży mój chłopiec[emoji5] łożysko się lekko podniosło i mogę wyjść, co jakiś czas na spacer, ale pod nadzorem[emoji39] zawsze coś[emoji16]
Super wieści:) po takim długim leżeniu spacer to luksus. Kawał chłopa z synka:)

Dzięki za odpowiedzi w sprawie antykoncepcji. Spirali jakoś zawsze się bałam, mam jeszcze czas żeby pomyśleć.

reklama
Nadrobic te dzisiejsze wpisy to był nie lada wyczyn ;)

Nie wiedziałam, że w ciąży nie wolno masowac brzuszka :szok: muszę się zacząć pilnować bo bardzo często go głaszczę bo nie wiedziałam, ze w ten sposób mogę zaszkodzić!

Mnie się już raz tez zdarzyło popuscić przy kichnieciu na leżaco :laugh2:

Mój synuś też mocno dusi mnie na pęcherz i generalnie czuję go bardzo nisko a wiem od lekarza, że lezy główką do dołu. Jego ruchy za to czuję po całym brzuszku raz wyżej raz nizej i jest to dla mnie najprzyjemniejsze uczucie na świecie i wiem, że te momenty najmilej będę wspominać z całej ciąży :happy2:

@Anulaa88 to super, ze w koncu mozesz troszke wyjsc pospacerowac :happy:

Jedyny sklep, który stacjonarnie ma damskie rozmiary większe niż 41 to Deichmann, który w Polsce ma niestety bardzo ubogą ofertę dużych rozmiarów. Poza tym ja mam tak szeroką stopę, że i tak większość butów jest na mnie za wąska, takie stopy Froda :D Dlatego obuwie kupuję sobie w Niemczech, jak jestem u mamy.

A jeszcze teraz mam napuchnięte stópencje, że w ogóle kupno buta, to jakiś kosmos.

A tak poza tym, to po odpoczynku, moja dobra dusza, siostrzyczka wpadła na pomysł, że mi ciuszki dla dziewczynek przywiezie :)
Ja dzisiaj zamówiłam kolejne trampki na czasnabuty.pl[emoji16] polecam[emoji16]

@Anulaa88 Racja, intensywny i udany.. w końcu coś innego niż ściany domu :D Super już ponad pół kg :D teraz to maluchy będą rosły a my będziemy to naprawdę odczuwać :-D

Ja jutro wizytuje u gina. Ktoś jeszcze jutro idzie podejrzeć maluszka?

Nadrobic te dzisiejsze wpisy to był nie lada wyczyn ;)

Nie wiedziałam, że w ciąży nie wolno masowac brzuszka :szok: muszę się zacząć pilnować bo bardzo często go głaszczę bo nie wiedziałam, ze w ten sposób mogę zaszkodzić!

Mnie się już raz tez zdarzyło popuscić przy kichnieciu na leżaco :laugh2:

Mój synuś też mocno dusi mnie na pęcherz i generalnie czuję go bardzo nisko a wiem od lekarza, że lezy główką do dołu. Jego ruchy za to czuję po całym brzuszku raz wyżej raz nizej i jest to dla mnie najprzyjemniejsze uczucie na świecie i wiem, że te momenty najmilej będę wspominać z całej ciąży :happy2:

@Anulaa88 to super, ze w koncu mozesz troszke wyjsc pospacerowac :happy:
Tez czuje moja corcie tak jak Ty synka ;) i tez jest glowka na dol

reklama
Do góry