To nie jest zle bo my mamy 19,4tydz i 296 wiec w tydz nadgoni ^^moja mała w 20.4 tyg wazyla 380
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
na pewno, teraz coraz szybciej dzieciaczki rosną i przybierają na wadzeTo nie jest zle bo my mamy 19,4tydz i 296 wiec w tydz nadgoni ^^
E
Ewka34
Gość
Moja w 23tyg ma 490g
Nie nie. Koło Podkarpackiej jest Architektów za Bi1 to drugie nowe osiedle jak ul. Błogosławionej Karoliny jest osiedle ProjektantNie wiem co to za osiedle . Podkarpacka czy coś pomieszalam ? Aa to może na mapie widziałam ta miejscowość .. no nie powiem Ci mam słaba pamięć tym bardziej że na soline jeżdżę jakieś 2 razy w roku przynajmniej
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
oliwiapatrycja
ciekawe ile moja ma teraz.. prędko się nie dowiem bo dopiero w maju wtedy to już bedzie waga ciężka
No to wujek mojego męża ma domek na przeciw Kościoła@KatiNails My ze znajomymi zrobiliśmy sobie długi weekend we wrześniu 2017 właśnie w Zawozie. Wybraliśmy tą miejscowość ze względu na to że jechał z nami labrador a Zawóz jak to nazwaliśmy to "koniec świata" ale za to jaki piękny byliśmy chyba na 4 dni a czas leciał tak wolno jakbyśmy conajmniej tydzień tam spędzili. Jedyny minus to jeden sklepik jak zza komuny ale my wcześniej zrobiliśmy zakupy w Lesku a po drodze lody tajskie w Polańczyku...miód malina normalnie.
Także jeździmy do nich ogólnie, ale za rok będziemy chcieli jechać tam jak te domki tam za kościołem na górce są z pięknymi widokami [emoji7][emoji7]
U mnie coraz 19+2 miała 274gTo nie jest zle bo my mamy 19,4tydz i 296 wiec w tydz nadgoni ^^
karkula309
No właśnie tak się z mężem zastanawialiśmy czy koło podkarpackiej czy w stronę przybyszowki . Dużo teraz nowych osiedli można się pogubić to dzieli nas jakieś 25 kmNie nie. Koło Podkarpackiej jest Architektów za Bi1 to drugie nowe osiedle jak ul. Błogosławionej Karoliny jest osiedle Projektant
Kurde ostatnio nie mogę jezdzic na miasto bo zaraz zaczyna mnie boleć głowa i chcę mi się wymiotować.. nie wiem choroba lokomocyjna czy co.. teraz właśnie mąż poszedł na jakieś badania, już godzinę siedzę w samochodzie bo nawet siły nie mam iść na zakupy
Lepiej siedzieć w aucie niż jakby Cię miało w sklepie zesłabić.No właśnie tak się z mężem zastanawialiśmy czy koło podkarpackiej czy w stronę przybyszowki . Dużo teraz nowych osiedli można się pogubić to dzieli nas jakieś 25 km
Kurde ostatnio nie mogę jezdzic na miasto bo zaraz zaczyna mnie boleć głowa i chcę mi się wymiotować.. nie wiem choroba lokomocyjna czy co.. teraz właśnie mąż poszedł na jakieś badania, już godzinę siedzę w samochodzie bo nawet siły nie mam iść na zakupy
Ale tak czasem jest. Ja tak mam jak mi ciśnienie np spada. Słabo i nudności. A jak Wy nie z Rzeszowa to niestety w Rzeszowie jest inny mikroklimat no i powietrze bez szału. Więc i to teraz w ciąży możesz bardziej odczuwać
reklama
karkula309
Mozliwe.. a jak weszliśmy do Castoramy to myślałam że padnę zrobiło mi się duszno i mąż musiał mnie podtrzymywac w drodze do auta bo właśnie bałam się że zasłabne. Jak przyjdę do domu to zmierzę ciśnienie , może mi kawy brakujeLepiej siedzieć w aucie niż jakby Cię miało w sklepie zesłabić.
Ale tak czasem jest. Ja tak mam jak mi ciśnienie np spada. Słabo i nudności. A jak Wy nie z Rzeszowa to niestety w Rzeszowie jest inny mikroklimat no i powietrze bez szału. Więc i to teraz w ciąży możesz bardziej odczuwać