reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Coś mi się kojarzy ta nazwa ale nie pamiętam czy byłam tam nad wodą czy przejazdem . Ja nie bardzo lubię się kompac w solinie. Trochę brudnawo :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Przejazdem razem wątpię :D
Jak wjeżdżać do Zawozu to ulica kończy się właśnie na tym zalewie [emoji7] 'ślepa ulica' , koniec świata [emoji7] piękne widoki i ciiiszaaaa

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

reklama
Coś mi się kojarzy ta nazwa ale nie pamiętam czy byłam tam nad wodą czy przejazdem . Ja nie bardzo lubię się kompac w solinie. Trochę brudnawo :D

My się nie kąpiemy :D ewentualnie rowerki wodne :D
Jeździmy tam odpocząć, wyciszyć się, już specjalnie po sezonie, ale póki jeszcze ciepło :)

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

My w tym roku niestety nie pojedziemy. Zawsze we wrześniu jeździliśmy cała duża ekipa z dziećmi. Ale mała się urodzi w połowie sierpnia i o. Za rok pojedziemy :)
Tak ja centralnie z Rzeszowa :) Projektant.

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png
Nie wiem co to za osiedle . Podkarpacka czy coś pomieszalam ? :D
Przejazdem razem wątpię :D
Jak wjeżdżać do Zawozu to ulica kończy się właśnie na tym zalewie [emoji7] 'ślepa ulica' , koniec świata [emoji7] piękne widoki i ciiiszaaaa

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png
Aa to może na mapie widziałam ta miejscowość .. no nie powiem Ci :D mam słaba pamięć tym bardziej że na soline jeżdżę jakieś 2 razy w roku przynajmniej

@KatiNails My ze znajomymi zrobiliśmy sobie długi weekend we wrześniu 2017 właśnie w Zawozie. Wybraliśmy tą miejscowość ze względu na to że jechał z nami labrador a Zawóz jak to nazwaliśmy to "koniec świata" ale za to jaki piękny :D byliśmy chyba na 4 dni a czas leciał tak wolno jakbyśmy conajmniej tydzień tam spędzili. Jedyny minus to jeden sklepik jak zza komuny ale my wcześniej zrobiliśmy zakupy w Lesku a po drodze lody tajskie w Polańczyku...miód malina normalnie.

Dobrze- my już po, dziewczynce nic pomiędzy nogami nie urosło, wszystko jest idealnie, łożysko jest Ok, szyjka tez, mogę chodzić na długie spacery, No tych gór mi nie zalecał:D powiedział ze on by nie poszedł Haha :), fotki nie dostałam dzidziusia, dostałam zdjęcia mózgu ehm... muszę jednak się upominać , myślałam ze za 250zl ta fotka będzie, wagę mamy 296g, data porodu co do dnia z ta odziwo pierwsza czyli 27 a nie 24 jak było na prenatalnych pierwszych. Tabletek zero mam normalnie jeść i nic poza tym mi do szczęścia nie trzeba. No to rodzę siłami natury :D:D:D

396?? Ojej to ja chyba klopsa będę miała bo waży już prawie 600

Wkłada się go na minutę do mikrofali i jest mega gorący, uwielbiam go, raz dostałam takiego bólu w lędźwiach jakby mi nerwa coś rwało, aż płakać mi się chciało i po 6 h pomyślałam ze przecież dostałam termofor wczoraj od listonosza, przeszło po minucie, ależ to była ulga nieziemska.

Czy macie upławy z piersi? właśnie zauważyłam ze z prawej mi płyn przezroczysty leci
upławy? siara , tak ? to ja juz chyba ze dwa miesiace mam, ze czasem poleci ale nie jakos mega duzo pare kropel :)

reklama
Do góry