reklama
karkula309
Fanka BB :)
Oby oby to dobrze że jest szansa na poród własnymi siłami ja też mam nadzieję że nic się nie zmieni i będę mogła sama urodzić senną masz tą swoją kobitkę. U mnie mały w ogóle na żadnej wizycie nie współpracuje . Tylko dupkę wypina i się wierci strasznie na badaniach. Pozatym w dzień nie czuje ruchów dużo a w nocy cały czas. Mam nadzieję że upodobania senne mu się zmieniaMiałam na początku nisko macice ułożona, ale się już podniosła na tyle, ze nie grozi mi cesarka, moja dzidzia jest na ta chwile pośladkowa, włączył mi 3D, dziewczyna ziewała, ziewała i tylko ziewała aż się zapytał jak pierwsze prenatalne bo tu super współpracuje na tamtych mówi tak samo, wiec może będzie spokojnym dzieciaczkiem i w kosc mi za bardzo nie będzie dawała
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Anulaa88
Rozumiem[emoji16]Mam kartkę z opisem i do kartki doczepiony jest wydruk z USG ale na nim są tylko wypisane wymiary bąbelka . Nie mam zdjęć ani pod opisem ani osobno
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
A gdzie konkretnie jeździcie w Bieszczady ? :d bo my trochę dłużej jeździmy ponad 2h, ale to jeszcze za Soline 30km koooocham Bieszczady!To zapraszam. Ode mnie godzinka jazdy w Bieszczady
Anulaa88
No ja właśnie najczęściej nad Solinę, do Polańczyka[emoji16] sentyment mam do tego miejsca[emoji16]A gdzie konkretnie jeździcie w Bieszczady ? :d bo my trochę dłużej jeździmy ponad 2h, ale to jeszcze za Soline 30km koooocham Bieszczady!
karkula309
Ja mieszkam pod Rzeszowem więc mam trochę bliżej od ciebie jeśli jesteś centralnie z Rzeszowa nad soline dość często jeździmy to przy dobrych warunkach okolo godzina drogi. A jak chcemy jechać pochodzić po górach to najczęściej Wetlina, Cisna no ale tam już jedzie się dluzejA gdzie konkretnie jeździcie w Bieszczady ? :d bo my trochę dłużej jeździmy ponad 2h, ale to jeszcze za Soline 30km koooocham Bieszczady!
karkula309
Aż mnie natchnęło żeby się wybrać nad soline może w weekend majowy
Polecam Zawóz [emoji7] dokładnie 25 km za Polańczykiem [emoji7][emoji7]No ja właśnie najczęściej nad Solinę, do Polańczyka[emoji16] sentyment mam do tego miejsca[emoji16]
My w tym roku niestety nie pojedziemy. Zawsze we wrześniu jeździliśmy cała duża ekipa z dziećmi. Ale mała się urodzi w połowie sierpnia i o. Za rok pojedziemyJa mieszkam pod Rzeszowem więc mam trochę bliżej od ciebie jeśli jesteś centralnie z Rzeszowa nad soline dość często jeździmy to przy dobrych warunkach okolo godzina drogi. A jak chcemy jechać pochodzić po górach to najczęściej Wetlina, Cisna no ale tam już jedzie się dluzej
Tak ja centralnie z Rzeszowa Projektant.
reklama
karkula309
Coś mi się kojarzy ta nazwa ale nie pamiętam czy byłam tam nad wodą czy przejazdem . Ja nie bardzo lubię się kompac w solinie. Trochę brudnawoPolecam Zawóz [emoji7] dokładnie 25 km za Polańczykiem [emoji7][emoji7]