reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja lubię aktywnie w górach[emoji16] też mam w miarę blisko[emoji16] nad morzem się nudzę[emoji16] lubię leżeć na słońcu ale nie codziennie[emoji16]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Z Ta nuda tak morzem to może fakt ale nad polskim morzem. My jeździmy na Korfu , wyspa Grecka. Tam są i ' górki ' i morze . Można spacerować po górkach podziwiać widoki a na drugi dzień się wylegiwać. Nie są to typowe góry bo jednak nie wspina się szlakiem ale można się nachodzić . My tak robiliśmy. Najlepsze jest to że wychodzi nas taniej niż polskie morze a jest piękniej , samolotem i pogoda pewna. Naprawdę mogę polecić :)
6f8e7e49dab603cc00320e0a3a690620.jpg
f11a73a7c21c2c37f2b64ffbd5764daf.jpg
b51995cf648942026d7c8addcc788d75.jpg

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja lubię góry ale teraz bym nie dała rady zbyt szybko się mecze. Morze jest fajne ale polskie plaże mnie przerażają , te wszystkie parawany to koszmar. Kocham Włoskie morze ale w tym roku odpuszczamy.

Mazury są idealne bo trochę górek i woda:) w dodatku jeździmy w cudowne miejsce gdzie można się zdecydowanie zrelaksować a dzieciak się świetnie bawi:)

Dzisiaj mam wolne i jadę z córką wreszcie do lekarza alergologa na kontrolę także cały dzień czekania w kolejce blee...

karkula309 Fajna miejscówka na fajne wakacje. To ja się pochwalę jak kiedyś spędzałam swoje, co prawda fotki z netu, bo mama ma wszystkie z czasów jak byłam nastolatką, ale sceneria się nie zmieniła. I powiem, że to były zawsze najlepsze wakacje na świecie, a do samego jeziora mieliśmy 30km :) bo mieszkaliśmy na wsi, krówki, koniki, kozy, te sprawy.
Port jest w mieście Lindau, nad Jeziorem Bodeńskim, w Niemczech. Pamiętam jadłam tam najlepsze lody na świecie, nazywały się Rambo i składały z 10 gałek, a rożek miał ok 30cm długości :D
Tym ustrojstwem, Zeppelinem, można polatać i okoliczności przyrody są jeszcze piękniejsze, ale jak chcieliśmy dwa lata temu sobie zafundować, to koszt powalił nas na łopatki (ja nawet nie będę mówić ile) :p Tam latają też balony, no ale ceny..
Luftaufnahme_Wasserburg-Lindau-Berge-West_Hari-Pulko_900x600.jpg nr71.jpg Slider_SSH_Hafen-3.jpg

Załączniki

• Luftaufnahme_Wasserburg-Lindau-Berge-West_Hari-Pulko_900x600.jpg
    Luftaufnahme_Wasserburg-Lindau-Berge-West_Hari-Pulko_900x600.jpg
    139,5 KB · Wyświetleń: 79
  • nr71.jpg
    nr71.jpg
    180,9 KB · Wyświetleń: 105
  • Slider_SSH_Hafen-3.jpg
    Slider_SSH_Hafen-3.jpg
    209,3 KB · Wyświetleń: 82
karkula309 Fajna miejscówka na fajne wakacje. To ja się pochwalę jak kiedyś spędzałam swoje, co prawda fotki z netu, bo mama ma wszystkie z czasów jak byłam nastolatką, ale sceneria się nie zmieniła. I powiem, że to były zawsze najlepsze wakacje na świecie, a do samego jeziora mieliśmy 30km :) bo mieszkaliśmy na wsi, krówki, koniki, kozy, te sprawy.
Port jest w mieście Lindau, nad Jeziorem Bodeńskim, w Niemczech. Pamiętam jadłam tam najlepsze lody na świecie, nazywały się Rambo i składały z 10 gałek, a rożek miał ok 30cm długości :D
Tym ustrojstwem, Zeppelinem, można polatać i okoliczności przyrody są jeszcze piękniejsze, ale jak chcieliśmy dwa lata temu sobie zafundować, to koszt powalił nas na łopatki (ja nawet nie będę mówić ile) :p Tam latają też balony, no ale ceny..
Zobacz załącznik 844659 Zobacz załącznik 844660 Zobacz załącznik 844661

Pieknie [emoji7]

oar8ugpj3lipqk0k.png

A jak dziewczyny z waszym apetytem? Ja to bym pochłonęła wszystko co widze [emoji39] ile wezmę do jedzenia do pracy to zjem wszystko a w domu obiad wsiąkam a na kolacje owocka [emoji39]

oar8ugpj3lipqk0k.png

A jak dziewczyny z waszym apetytem? Ja to bym pochłonęła wszystko co widze [emoji39] ile wezmę do jedzenia do pracy to zjem wszystko a w domu obiad wsiąkam a na kolacje owocka [emoji39]

oar8ugpj3lipqk0k.png
Ja jestem z godzinę po śniadaniu i już myślę o tym, co by tu zjeść. Od jakichś dwóch tygodni tak mam, że ciągle bym jadła. Dlatego zaopatrzenie mi potrzebne i wizyta w warzywniaku po jakieś przegryzki (papryka, pomarańcza, jabłka) :)

Chcesz nas wszystkie dobić[emoji23][emoji23][emoji23] 6km to chodziłam przed ciążą[emoji16]teraz to bym chyba ducha wyzionęła[emoji16]
A tak na poważnie, jak już będę mogła wyjść poza mury mojego "więzienia", to też muszę stopniowo spacerować coraz więcej[emoji5]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Każda z nas jest inna, a ja się czuję bardzo dobrze, nic mi nie dolega (poza napinaniami brzucha czasami ale to normalne podobno), więc się ruszam :)

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

Mnie nie ciągnie do gór. Nie wiem może dlatego że mieszkam w terenach górzystych i spokojnie mogę sobie zniknąć na spacerze wśród małych ' górek ' :D mi się tęskni za morzem. Uwielbiamy się wylegiwać w słońcu i spacerować po brzegu

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uwielbiam nasz Bałtyk [emoji7]

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Do góry