reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie lepiej zamrozić na gorszy czas? :D

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png
U mnie mrożenie nic by nie dało. Mała i tak nie chciała pić z butelki niczego nawet mojego mleka.

reklama
Też tak mam. Jak coś porobię, czasami nawet po krótkim spacerze. Ale np dzisiaj byłam na 6km spacerze i nie napinał się, więc różnie to bywa :)

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png
Chcesz nas wszystkie dobić[emoji23][emoji23][emoji23] 6km to chodziłam przed ciążą[emoji16]teraz to bym chyba ducha wyzionęła[emoji16]
A tak na poważnie, jak już będę mogła wyjść poza mury mojego "więzienia", to też muszę stopniowo spacerować coraz więcej[emoji5]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

Cichosza ja tymi nakladkami na brodawki tylko sobie dodatkowy problem przy córce zrobiłam [emoji849] potem już nigdy nie chciała jeść normalnie. Bardzo pomaga maść na brodawki, taka której nie trzeba zmywać i wietrzenie [emoji6]

Smoczek mam zamiar kupić i zacząć dawać po ok miesiącu. Nie chcę sama smoczkiem być [emoji16]

Monika267 cyc po 2 godzinach to wcale nie jest bardzo często [emoji6]

[emoji188] 10.08.2018 [emoji188]
W 2 ciąży to już byłam przyzwyczajona ale w 1 co 1.5 godz lub 2 to był dla mnie szok bo dziecię mojej siostry spało wnocy a my nie dość że kołki to jeszcze pobudka za pobudka ale cóż trzeba wszystko przetrwać heh

Czytam was i czytam i zaczynam się bać karmienia piersią :o ja wczoraj od sąsiadki dostałam nowe nakładki na sutki także w razie w mam . Ale nie mam pojęcia czy tego się używa czy nie. Czy smoczków używać . Czy butelek używać .. [emoji33]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie używałam ale są opinie za i przeciw sprobujesz to sama zobaczysz czy wolisz z czy bez

Chcesz nas wszystkie dobić[emoji23][emoji23][emoji23] 6km to chodziłam przed ciążą[emoji16]teraz to bym chyba ducha wyzionęła[emoji16]
A tak na poważnie, jak już będę mogła wyjść poza mury mojego "więzienia", to też muszę stopniowo spacerować coraz więcej[emoji5]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Ja jakies pare tyg temu bylam na 14 km spacerze,przez las do innej miejscowosci nad jezioro,tak szczerze to myslalam ze zjem sobie tam hamburgera ale bylo zamkniete :D jak wrocilismy to tesciowa trajlowala ze za daleko poszlismy :D ale czulam faktycznie ze przesadzilam wtedy ;)

Hej może orientuje się ktoś kiedy w pepco będzie wymiana towaru dla niemowlaków? Przyznam szczerze że dla chłopców ciężko wybrać coś naprawdę super a za to dla dziewczynek multum świetnych ciuszków :) chętnie bym zobaczyła jakąś nową kolekcję czy cuś... :yes:

reklama
Hej może orientuje się ktoś kiedy w pepco będzie wymiana towaru dla niemowlaków? Przyznam szczerze że dla chłopców ciężko wybrać coś naprawdę super a za to dla dziewczynek multum świetnych ciuszków :) chętnie bym zobaczyła jakąś nową kolekcję czy cuś... :yes:
Ja nie widzę nic dla dziewczynek, chce kupić do szpitala pajace i w pepco są tylko z 3 rodzaje na 56cm, zero wyboru

Do góry