Bajunia
Fanka BB :)
U mnie mrożenie nic by nie dało. Mała i tak nie chciała pić z butelki niczego nawet mojego mleka.Nie lepiej zamrozić na gorszy czas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie mrożenie nic by nie dało. Mała i tak nie chciała pić z butelki niczego nawet mojego mleka.Nie lepiej zamrozić na gorszy czas?
Chcesz nas wszystkie dobić[emoji23][emoji23][emoji23] 6km to chodziłam przed ciążą[emoji16]teraz to bym chyba ducha wyzionęła[emoji16]Też tak mam. Jak coś porobię, czasami nawet po krótkim spacerze. Ale np dzisiaj byłam na 6km spacerze i nie napinał się, więc różnie to bywa
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
W 2 ciąży to już byłam przyzwyczajona ale w 1 co 1.5 godz lub 2 to był dla mnie szok bo dziecię mojej siostry spało wnocy a my nie dość że kołki to jeszcze pobudka za pobudka ale cóż trzeba wszystko przetrwać hehCichosza ja tymi nakladkami na brodawki tylko sobie dodatkowy problem przy córce zrobiłam [emoji849] potem już nigdy nie chciała jeść normalnie. Bardzo pomaga maść na brodawki, taka której nie trzeba zmywać i wietrzenie [emoji6]
Smoczek mam zamiar kupić i zacząć dawać po ok miesiącu. Nie chcę sama smoczkiem być [emoji16]
Monika267 cyc po 2 godzinach to wcale nie jest bardzo często [emoji6]
[emoji188] 10.08.2018 [emoji188]
Ja nie używałam ale są opinie za i przeciw sprobujesz to sama zobaczysz czy wolisz z czy bezCzytam was i czytam i zaczynam się bać karmienia piersią ja wczoraj od sąsiadki dostałam nowe nakładki na sutki także w razie w mam . Ale nie mam pojęcia czy tego się używa czy nie. Czy smoczków używać . Czy butelek używać .. [emoji33]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jakies pare tyg temu bylam na 14 km spacerze,przez las do innej miejscowosci nad jezioro,tak szczerze to myslalam ze zjem sobie tam hamburgera ale bylo zamkniete jak wrocilismy to tesciowa trajlowala ze za daleko poszlismy ale czulam faktycznie ze przesadzilam wtedyChcesz nas wszystkie dobić[emoji23][emoji23][emoji23] 6km to chodziłam przed ciążą[emoji16]teraz to bym chyba ducha wyzionęła[emoji16]
A tak na poważnie, jak już będę mogła wyjść poza mury mojego "więzienia", to też muszę stopniowo spacerować coraz więcej[emoji5]
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
To ja tez poproszePocieszyłas mnie idę po ciastko
Ni ma, jestem z siebie dumna bo wykończyłam właśnie świąteczne ciastka i mam nadzieje ze od teraz nie będę miała w czym przebierać w lodowceTo ja tez poprosze
Ja nie widzę nic dla dziewczynek, chce kupić do szpitala pajace i w pepco są tylko z 3 rodzaje na 56cm, zero wyboruHej może orientuje się ktoś kiedy w pepco będzie wymiana towaru dla niemowlaków? Przyznam szczerze że dla chłopców ciężko wybrać coś naprawdę super a za to dla dziewczynek multum świetnych ciuszków chętnie bym zobaczyła jakąś nową kolekcję czy cuś...