reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Najedzone kobitki jesteście? U nas przy stole oprócz mnie jeszcze jedna ciężarna była i obie zgodnie odpierałyśmy ataki dokładkowe naszych mam i babć. Jemy dla dwojga a nie za dwoje

Od wczoraj czuje, że mojego synka męczy czkawka co jakiś czas. Jestem w 20 tyg. Nie pamiętam, w którym to tyg było z moją córką. A Wasze maluchy też już czkają ?

reklama
Najedzone kobitki jesteście? U nas przy stole oprócz mnie jeszcze jedna ciężarna była i obie zgodnie odpierałyśmy ataki dokładkowe naszych mam i babć. Jemy dla dwojga a nie za dwoje

Od wczoraj czuje, że mojego synka męczy czkawka co jakiś czas. Jestem w 20 tyg. Nie pamiętam, w którym to tyg było z moją córką. A Wasze maluchy też już czkają ?
Tak moja mała też zaliczyła już pierwsze czkawki :) podobno dla maluszka nie jest to męczące tak jak dla dorosłego :) i to prawidłowy i dobry etap rozwoju :) dzieciątko ćwiczy przeponę

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Czkawkę mojego widziałam tylko na badaniach połówkowych[emoji39] zabawne to jest[emoji16]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

Sliczny ;) ja dzis wypatrzylam solidne lozeczko w mojej okolicy za 70 zl z szuflada ,a materacyk mam po malej jeszcze( zachowalam bo jezdzilismy pod namiot)
Na tym olx fajne rzeczy można wyczaić. My np za ten wózek ze spacerówką kupiliśmy za 500zł myślę że to nie drogo. Łóżeczko jeszcze jest w trakcie poszukiwań :)

Na tym olx fajne rzeczy można wyczaić. My np za ten wózek ze spacerówką kupiliśmy za 500zł myślę że to nie drogo. Łóżeczko jeszcze jest w trakcie poszukiwań :)
Za dobrą cenę można kupić fajne rzeczy ;) ja w sumie duzo słyszałam od koleżanki i siostry na temat wózków i bede szukała funkcjonalnego a nie takiego jaki mi sie podoba;) mieszkam na 2 piętrze w bloku i potrzebuję lekkiego wózka i zeby dobrze sie składał:) i widziałam juz takie wózki co ważą po 7-8 kg maksymalnie :)

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Za dobrą cenę można kupić fajne rzeczy ;) ja w sumie duzo słyszałam od koleżanki i siostry na temat wózków i bede szukała funkcjonalnego a nie takiego jaki mi sie podoba;) mieszkam na 2 piętrze w bloku i potrzebuję lekkiego wózka i zeby dobrze sie składał:) i widziałam juz takie wózki co ważą po 7-8 kg maksymalnie :)

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom
Madziula fakt ja też mieszkam w bloku ale ten wózek jest składany jak wszystkie :) więc jakoś dam radę z tego 1go piętra mam nadzieję :)

Do góry