zanka200389
Fanka BB :)
Swieta i po świętach. Ale co się najadłam to moje [emoji23]
[emoji177]23.08.2018[emoji177]
[emoji177]Syn Maksymilian lat 10[emoji177]
[emoji177]23.08.2018[emoji177]
[emoji177]Syn Maksymilian lat 10[emoji177]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mokrego dyngusa!
Mnie przeraża wizja wózka. Mieszkamy teraz na 3 piętrze, poprzednio na 2, ale w starym mieszkanku mogłam wózek zostawić w piwnicy bez obawy o kradzież i wnieść sobie tylko Jasia do góry. Kubę wnosiłam wraz z wózkiem na 4 piętro, ale nie mam już 20 lat. No a teraz wózek bliźniaczy, na szczęście klatka schodowa ma miejsce gdzie mogę wózek zostawić, kwestia tylko dogadania się z sąsiadami i dopytaniem jak to z kradzieżami piwnic w okolicy bywa. Bo jak będę miała wnosić to do góry, to na starcie rezygnuję z opcji gondolek i muszę poszukać wózka od razu spacerowego.
Jeśli chodzi o taki uspakajający, to ja wybieram NUK, Kuba miał, Jasio nie chciał żadnego, teraz siostra mi sprezentowała bardzo podobne do tej firmy.Dziewczyny jaki smoczek w razie czego najlepiej z tych cenowo przystępnych?
Niestety, jak by mi się podobały te jeden za drugim, to na 100% padłoby na ABC, ale ja chcę żeby dzieci siedziały obok siebie, a to wyklucza sporą gamę wózków.moja siostra kupiła używany wózek bliźniaczy z abc design zoom i nie żałujejest bardzo lekki jak na wózek bliźniaczy
No właśnie to zalezy co komu się podoba, siostra taki kupiła i jest zadowolona bo wszędzie się nim zmieści [emoji16]Jeśli chodzi o taki uspakajający, to ja wybieram NUK, Kuba miał, Jasio nie chciał żadnego, teraz siostra mi sprezentowała bardzo podobne do tej firmy.
Niestety, jak by mi się podobały te jeden za drugim, to na 100% padłoby na ABC, ale ja chcę żeby dzieci siedziały obok siebie, a to wyklucza sporą gamę wózków.
No tak kwestia gustu [emoji16] ale jest naprawdę lekki siostra z chłopakami prowadziła go jedną ręką [emoji16]Kurczę, ja generalnie bardzo lubię wózki ABC, z Jasiem miałam i bardzo polecam. Jak by firma miała, że siedzą dzieciaczki obok siebie, to bez pytania bym brała, na raty, albo co. Ale jak wspominasz, kwestia gustuA poza tym mam fajnego LIDLA kole siebie, przez kasę przejedzie nawet wózek dla trojaczków jeden obok drugiego.
Ja przy synku miałam zawsze wszystko z Aventa smoki i butelki. W rosssmanie nie mają dobrych cen na avent a jak spojrzałam na cenę butelki tej pierwszej 125 ml. To szok w rosssmanie 37 zł gdzie na allegro za 20 zł wiedziałam.Może Avent smoczek uspokajający 0-6m. Firma raczej dobra, ja będę je brać. A dwa smoczki za 30 zł to nie jest dużo raczej. Tym bardziej, że to cena Rossmanna, więc da się na pewno znaleźć taniej. [emoji1]
![]()
[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
Polecam[emoji5] ten sam cykl wykładów, co na warsztatach "Bezpieczny maluch", o którym kiedyś wam pisałam [emoji16]Dziewczyny 19 kwietnia w Rzeszowie są warsztaty dla przyszłych mam. Jak któraś chętna to tutaj link Link do: Bezpłatne Warsztaty Mamo to Ja - Mamotoja.pl
Można sprawdzić czy w innych miastach też jak któraś zainteresowana ale myślę że tak
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom