reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Twardnieje, szyjka 33mm, biorę magnez to jest lepiej.

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
No właśnie tylko ze u mnie jest trochę lepiej z naciskiem na trochę; )
A ile magnezu bierzesz?

reklama
Podbrzusze robi ci sie twarde ,taki skurcz na calosci podbrzusza,masz wtedy parcie na pecherz i taki dyskomfort,trwa to kilka sekund ;)

Oooo to ja tak miałam jeszcze 2 tyg temu że było parcie na siku a za nic w świecie nie mogłam się wypróżnić, a jak próbowałam się skupić żeby coś poleciało to miałam jednorazowy dość mocny skurcz w podbrzuszu... opowiedziałam to mojej gin na wizycie i kazała ten magnez 3x1 brać. Ale serio nie wiedziałam że to twardnienie brzucha :p chyba wtedy liczyło się tylko wysikanie :-D

Podbrzusze robi ci sie twarde ,taki skurcz na calosci podbrzusza,masz wtedy parcie na pecherz i taki dyskomfort,trwa to kilka sekund ;)
To ja chyba rzeczywiście tak nie miałam, bo nic takiego nie kojarzę [emoji14]
A to jest to samo co te skurcze braxtona hicksa, które mogą pojawiać się już po 20 tc?

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Do góry