reklama
Maljan
Fanka BB :)
Myślę, że jeśli dobrze się czujesz i ginekolog nie bedzie miał nic przeciwko, to jak najbardziej leć i odpoczywaj sama bym poleciała gdzieś, ale mój mąż pracuje w branży rowerowej gdzie jest sezon od teraz do lipca więc nie ma szans na urlop wymyśliliśmy tyle, że może uda mu się załatwić tydzień urlopu w ostatnim tygodniu czerwca (już sezon jest wtedy troszkę mniejszy) i wtedy pojedziemy nad polskie morze. To będzie już 34-35 tc więc za granicę już się nie odważę, bo nie chciałabym w razie czego trafić do szpitala w obcym kraju ale nad polskie morze to myślę, że spoko, jeśli oczywiście będę nadal się dobrze czuła.Z innej beczki. Wybieracie się może na jakieś wakacje? Dziś stwierdziłam, że muszę gdzieś sobie polecieć bo zwariuje bez wakacji. Myślę, że w 24 tygodniu ciąży chyba będę się wystarczająco dobrze czuła jak teraz nic się nie dzieje by wyruszyć do Grecji czy Hiszpanii oczywiście po konsultacji z ginekologiem. Co myślicie?
Dodam że wylot by był w połowie maja, nie w największe upały.
[emoji192]02.09.2018[emoji192]
Na przyszły rok już planuję Chorwację z dzidziusiem
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
E
Ewka34
Gość
Nas tez nie stac teraz..Jak masz tylko możliwość i zdrowie na to pozwala, to jedź i odpocznij [emoji4]
Ja się nigdzie nie wybieram, po pierwsze ze względu na maleństwo i mój stan leżący, a po drugie że nas nie stać[emoji23] za dużo wydatków się szykuje związanych z pojawieniem się maleństwa[emoji4] Ale, nie żałuję[emoji16] może za rok się uda[emoji16]
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Maljan
Można nie można chyba tylko w jakichś określonych tygodniachJa w kujawsko pomorskim słońca nie widzę
A można latać samolotem w ogóle w ciąży??
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
martini87
To tak jak u mnie Nic mnie w nocy nie budzilo, nawet do toalety wyjatkowo nie biegalamDzień dobry. Dzisiaj wyjątkowo spokojna noc miałam ale i tak nie chciało mi się wstać o 7.00 ... Życzę miłego dnia
[emoji177]23.08.2018[emoji177]
Fiorna
Ja się cieszę że skorzystałam z wakacji w 2016 i 2017 - takie małe wyszumienie się przed założeniem rodziny. 2 lata temu mój zabrał mnie na 10 dni do Barcelony a rok temu na wakacje na wyspy kanaryjskie dokładnie na Fuerteventure. Teraz pewnie nie będzie nas stać na takie drogie wakacje ale myślę nad Chorwacją w przyszłym roku
2 trymestr to najlepszy czas na wakacje i relax
2 trymestr to najlepszy czas na wakacje i relax
martini87
Ja tez biore luteine 2x dziennie i tez mam biale "uplawy" a konkretnie to po prostu widze jak ta rozpuszczona tabletka po pewnym czasie wyplywa.Nie no tak nie mam jeszcze aczkolwiek zdarza mi sie w ostatnim momencie trafic do ubikacji wiec trzymanie moczu tez chyba nie najlepsze bedzie a moze te "uplawy" to od luteiny dopochwowej? Bo nadal musze ja brac 2xdziennie
Mnie sutki bola od czasu do czasu a czasami bola cale piersi. Dzisiaj akurat boli cala ale tylko jedna
Fiorna
Ja biorę nystatynę dopochwowo i zawsze rano jest chwila w której czuję pulta w majtach i to właśnie część tej tabletki wypływa z odrobiną śluzu. Ogólnie upławów nie związanych z tabletką nie zauważyłam a nawet wieczorem mam problem żeby tą tabletkę wsunąć..
martini87
Tez o tym myslalam ale nie wiem czy finansowo damy rade przez te nasze remonty.. No zobaczymy a jesli Twoja ciaza nie jest zagrozona i nie dzieje sie nic zlego + ginekolog wyrazi zgode to nie odmawiaj sobie wakacjiZ innej beczki. Wybieracie się może na jakieś wakacje? Dziś stwierdziłam, że muszę gdzieś sobie polecieć bo zwariuje bez wakacji. Myślę, że w 24 tygodniu ciąży chyba będę się wystarczająco dobrze czuła jak teraz nic się nie dzieje by wyruszyć do Grecji czy Hiszpanii oczywiście po konsultacji z ginekologiem. Co myślicie?
Dodam że wylot by był w połowie maja, nie w największe upały.
[emoji192]02.09.2018[emoji192]
reklama
E
Ewka34
Gość
Tez tak wlasnie mam z piersiami,a co do uplawow to rano mam takie wodniste przewaznie z resztkami tabletki i wydaje mi sie ze to od luteiny.Ja tez biore luteine 2x dziennie i tez mam biale "uplawy" a konkretnie to po prostu widze jak ta rozpuszczona tabletka po pewnym czasie wyplywa.
Mnie sutki bola od czasu do czasu a czasami bola cale piersi. Dzisiaj akurat boli cala ale tylko jedna