reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dlatego spodziewam się porodu w lipcu, chciałabym donosić na maksa, ale termin mam na 3 sierpnia, także jak wyjdzie, zobaczymy. Ale chcenie a rzeczywistość to dwie różne sprawy :)
Ważne żeby małe były gotowe do przyjścia na świat :) a reszta to pikuś

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dlatego spodziewam się porodu w lipcu, chciałabym donosić na maksa, ale termin mam na 3 sierpnia, także jak wyjdzie, zobaczymy. Ale chcenie a rzeczywistość to dwie różne sprawy :)

moja siostra była w ciąży bliźniaczej, i ginekolog już wcześniej jej mówił że będzie miała cc, i miała w 36 tygodniu ciąży :)

moja siostra była w ciąży bliźniaczej, i ginekolog już wcześniej jej mówił że będzie miała cc, i miała w 36 tygodniu ciąży :)

Dla mnie 35-36tc, to będzie początek lipca :)

Nie wiedziałam, że czkawka u dzidzi to takie śmieszne uczucie, albo zapomniałam, jak to jest, takie "gili, gili" co kilka sekund :D nie jestem w stanie powiedzieć, której się czka.

Witajcie wieczorkiem:biggrin2:
Ledwo żyję, nogi mi włażą w d..ę. Po obiedzie poszliśmy na rolki, tzn, mąż jeździł i dzieci a ja spacerowałam, potem pojechaliśmy do decathlonu po buty wiosenne dla dzieciaków. Chłopaki dopadli hulajnogi, deskorolki, jeździli po sklepie, mąż oglądał namioty i tak nam zeszło. Nie moglam ich t tego sklepu wyciągnąć. Mój kupił namiot:biggrin2: Od kilku lat się do tego przymierzaliśmy bo taki fajniejszy namiot to koszt 1500zł wzwyż i zawsze było szkoda kasy a dziś w końcu kupiliśmy. Tyle, że w tym roku jak jestem w ciąży to raczej pod namiot nie pojadę. Chłopaki planują sobie męski wyjazd.

Hej dziewczyny ja dziś powtórzyłam badanie ALT i wynik wyszedł ok czyli coś po prostu nie tak jadłam i wynik wyszedł podwyższony postanowiłam wyeliminować ciezkostrawne dania i mam nadzieję że będzie ok :tak:dobrze ze farmaceuta powiedział mi że powinnam powtórzyć badanie z nie od razu tabletki brać tak jak mi gin kazał :no2:
Dziś mam kiepski dzień ciągnie mnie pachwina i gdzieś koło sklepienia lonowego masakra:hmm:
Jutro na 11:10 drugie prenatalne plus polowkowe jestem mega zestresowana zajadam stres :hmm:okropnie się denerwuje a gdzie tu do jutra .....

Hej dziewczyny ja dziś powtórzyłam badanie ALT i wynik wyszedł ok czyli coś po prostu nie tak jadłam i wynik wyszedł podwyższony postanowiłam wyeliminować ciezkostrawne dania i mam nadzieję że będzie ok :tak:dobrze ze farmaceuta powiedział mi że powinnam powtórzyć badanie z nie od razu tabletki brać tak jak mi gin kazał :no2:
Dziś mam kiepski dzień ciągnie mnie pachwina i gdzieś koło sklepienia lonowego masakra:hmm:
Jutro na 11:10 drugie prenatalne plus polowkowe jestem mega zestresowana zajadam stres :hmm:okropnie się denerwuje a gdzie tu do jutra .....
Tylko teraz ciężko będzie znaleźć co uczula.
To jutro wiele się dowiesz o maluszku:)

Bylam na polowkowych, dostalam zdjecia i plytke :D dzidzia duza i zdrowa, tak jak myslalam pojdzie po rodzicach:) jednak bedzie chlopak, zaczal od pokazania dupki

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje synka! [emoji3] najwazniejsze ze wszystko ok [emoji6] i umawiałas sie od razu na trzecie badanie? Ja mam jutro rano wizytę mam nadzieje ze wszystko ok bo dalej nie czuje ruchów [emoji24]

oar8ugpj3lipqk0k.png

reklama
Witajcie wieczorkiem:biggrin2:
Ledwo żyję, nogi mi włażą w d..ę. Po obiedzie poszliśmy na rolki, tzn, mąż jeździł i dzieci a ja spacerowałam, potem pojechaliśmy do decathlonu po buty wiosenne dla dzieciaków. Chłopaki dopadli hulajnogi, deskorolki, jeździli po sklepie, mąż oglądał namioty i tak nam zeszło. Nie moglam ich t tego sklepu wyciągnąć. Mój kupił namiot:biggrin2: Od kilku lat się do tego przymierzaliśmy bo taki fajniejszy namiot to koszt 1500zł wzwyż i zawsze było szkoda kasy a dziś w końcu kupiliśmy. Tyle, że w tym roku jak jestem w ciąży to raczej pod namiot nie pojadę. Chłopaki planują sobie męski wyjazd.

Ale fajnie mieć taka rodzinkę! Chyba Ci sie nie nudzi [emoji7]

oar8ugpj3lipqk0k.png

Do góry