reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dlatego spodziewam się porodu w lipcu, chciałabym donosić na maksa, ale termin mam na 3 sierpnia, także jak wyjdzie, zobaczymy. Ale chcenie a rzeczywistość to dwie różne sprawy :)
Ważne żeby małe były gotowe do przyjścia na świat :) a reszta to pikuś

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dlatego spodziewam się porodu w lipcu, chciałabym donosić na maksa, ale termin mam na 3 sierpnia, także jak wyjdzie, zobaczymy. Ale chcenie a rzeczywistość to dwie różne sprawy :)

moja siostra była w ciąży bliźniaczej, i ginekolog już wcześniej jej mówił że będzie miała cc, i miała w 36 tygodniu ciąży :)

moja siostra była w ciąży bliźniaczej, i ginekolog już wcześniej jej mówił że będzie miała cc, i miała w 36 tygodniu ciąży :)

Dla mnie 35-36tc, to będzie początek lipca :)

Nie wiedziałam, że czkawka u dzidzi to takie śmieszne uczucie, albo zapomniałam, jak to jest, takie "gili, gili" co kilka sekund :D nie jestem w stanie powiedzieć, której się czka.

Witajcie wieczorkiem:biggrin2:
Ledwo żyję, nogi mi włażą w d..ę. Po obiedzie poszliśmy na rolki, tzn, mąż jeździł i dzieci a ja spacerowałam, potem pojechaliśmy do decathlonu po buty wiosenne dla dzieciaków. Chłopaki dopadli hulajnogi, deskorolki, jeździli po sklepie, mąż oglądał namioty i tak nam zeszło. Nie moglam ich t tego sklepu wyciągnąć. Mój kupił namiot:biggrin2: Od kilku lat się do tego przymierzaliśmy bo taki fajniejszy namiot to koszt 1500zł wzwyż i zawsze było szkoda kasy a dziś w końcu kupiliśmy. Tyle, że w tym roku jak jestem w ciąży to raczej pod namiot nie pojadę. Chłopaki planują sobie męski wyjazd.

Hej dziewczyny ja dziś powtórzyłam badanie ALT i wynik wyszedł ok czyli coś po prostu nie tak jadłam i wynik wyszedł podwyższony postanowiłam wyeliminować ciezkostrawne dania i mam nadzieję że będzie ok :tak:dobrze ze farmaceuta powiedział mi że powinnam powtórzyć badanie z nie od razu tabletki brać tak jak mi gin kazał :no2:
Dziś mam kiepski dzień ciągnie mnie pachwina i gdzieś koło sklepienia lonowego masakra:hmm:
Jutro na 11:10 drugie prenatalne plus polowkowe jestem mega zestresowana zajadam stres :hmm:okropnie się denerwuje a gdzie tu do jutra .....

Hej dziewczyny ja dziś powtórzyłam badanie ALT i wynik wyszedł ok czyli coś po prostu nie tak jadłam i wynik wyszedł podwyższony postanowiłam wyeliminować ciezkostrawne dania i mam nadzieję że będzie ok :tak:dobrze ze farmaceuta powiedział mi że powinnam powtórzyć badanie z nie od razu tabletki brać tak jak mi gin kazał :no2:
Dziś mam kiepski dzień ciągnie mnie pachwina i gdzieś koło sklepienia lonowego masakra:hmm:
Jutro na 11:10 drugie prenatalne plus polowkowe jestem mega zestresowana zajadam stres :hmm:okropnie się denerwuje a gdzie tu do jutra .....
Tylko teraz ciężko będzie znaleźć co uczula.
To jutro wiele się dowiesz o maluszku:)

Bylam na polowkowych, dostalam zdjecia i plytke :D dzidzia duza i zdrowa, tak jak myslalam pojdzie po rodzicach:) jednak bedzie chlopak, zaczal od pokazania dupki

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje synka! [emoji3] najwazniejsze ze wszystko ok [emoji6] i umawiałas sie od razu na trzecie badanie? Ja mam jutro rano wizytę mam nadzieje ze wszystko ok bo dalej nie czuje ruchów [emoji24]

oar8ugpj3lipqk0k.png

reklama
Witajcie wieczorkiem:biggrin2:
Ledwo żyję, nogi mi włażą w d..ę. Po obiedzie poszliśmy na rolki, tzn, mąż jeździł i dzieci a ja spacerowałam, potem pojechaliśmy do decathlonu po buty wiosenne dla dzieciaków. Chłopaki dopadli hulajnogi, deskorolki, jeździli po sklepie, mąż oglądał namioty i tak nam zeszło. Nie moglam ich t tego sklepu wyciągnąć. Mój kupił namiot:biggrin2: Od kilku lat się do tego przymierzaliśmy bo taki fajniejszy namiot to koszt 1500zł wzwyż i zawsze było szkoda kasy a dziś w końcu kupiliśmy. Tyle, że w tym roku jak jestem w ciąży to raczej pod namiot nie pojadę. Chłopaki planują sobie męski wyjazd.

Ale fajnie mieć taka rodzinkę! Chyba Ci sie nie nudzi [emoji7]

oar8ugpj3lipqk0k.png

Do góry