Ale dlaczego Ty się martwisz tą hemo? Wynik wcale nie jest zły, jak byś miała w granicach 10 i by spadało, to wtedy jest powód do stresu. Ja wiem, że nie powinnam porównywać, ale sama mam hemoglobinę na podobnym poziomie i położna zwróciła na to uwagę, ale wiem, że zawsze nie przekraczam 12. Jeśli masz poza ciążą podobny wynik i nie czujesz się teraz źle z powodu takiego poziomu hemo, to nie powinnaś się martwić.
Co do USG to faktycznie słabo, może coś prywatnie?
No mój wyjątek potwierdza regułę
Chodzę do gienia na NFZ, robię badania na NFZ, w tym USG również, ale ... sama przychodnia jest NZOZ i mają bardzo dobry sprzęt, jeśli chodzi o ultrasonografię, robią na nim nie tylko ciążowe badania, ale też żyły, tarczyce i te pe. Dlatego też kto inny robi mi USG, a genia odwiedzam osobno
Stawiam, że któraś z nas mamuś z dwoma brzdącami, mimo terminu na sierpień spodziewam się porodu w lipcu, ale... wszystko się może zdarzyć, mimo to lepiejpoczekam do sierpnia, pogadam o tym z dziewczynkami
Podejrzewam, że dla szpanu, ale być może w tym gabinecie przyjmuje inny lekarz, który umie sprzęt obsłużyć?
Bogi, poszłam dzisiaj do sklepu po kija do mopa, a wydałam 130zł, na bzdury... totalne rozkojarzenie, ale za to jakie pyszne tiramisu sobie przyniosłam, do kawki, zapraszam do stołu, kto ma ochotę