reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja na wizycie nie dowiedziałam się płci dziecka, ba nawet go nie widziałam... Mój lekarz sam się zaczyna na tą przychodnie wkurzać. USG było stare, już nic na nim widać nie było. A teraz wogole.. lipa z USG. Jedyne co to tym małym urządzeniem serduszko usłyszałam. I to że mimo leków i diety hemo w trzy tygodnie spadła z 11.8 na 11.4 . Płakać mi się chce... Pocieszam się jedynie tym że w czwartek USG połówkowe...

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png
Nie martw się, zaraz masz połówkowe to zobaczysz dzidzie i już pewnie poznasz wreszcie płeć :* teraz w tej przychodni już w ogóle nie mają sprzętu do usg? Może od czasu do czasu idź sobie na usg prywatnie do tego lekarza jeśli masz się stresować :*

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Nie martw się, zaraz masz połówkowe to zobaczysz dzidzie i już pewnie poznasz wreszcie płeć :* teraz w tej przychodni już w ogóle nie mają sprzętu do usg? Może od czasu do czasu idź sobie na usg prywatnie do tego lekarza jeśli masz się stresować :*

p19u43r85mf3dc6h.png
Tak chyba będę robić. Na NFZ po badania. Żeby nie płacić. A USG prywatnie.

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Kochana ja tez już od 2tyg walczę z infekcja! Mam dość tego jak cos czułam ze sie dzieje z odrazu dzwoniłam do gina i powiedział minki brAc mam nadzieje ze przejdzie chodź w moim przypadku zawsze cos jest.

Wróciłam z połówkowego, Wiktorek ma 530 g! I kopał w głowice usg tak mocno jak tylko pani doktor chciała zbadać ;) na 100 bedzie syn!;)
Super, że połówkowe ok :) w którym jesteś tc? Bo masz bardzo dużego tego synka już :D :*

p19u43r85mf3dc6h.png

Ciekawe ile teraz nasze brzdące będą przybierać na wadze z tygodnia na tydzień :)
Gdzieś słyszałam, że koło 100 g tygodniowo nawet :D ale wydaje mi się, że to dużo bardzo :D
Ja byłam na połówkowym w 20+5 tc i maluch miał 369 g, lekarz powiedział, że w ciągu 2 tygodni powinien przekroczyć 500 g :) teraz w czwartek idę do mojej gin, to będzie 22+0 tc to zobaczymy ile "przytył" :D

p19u43r85mf3dc6h.png

Przedstawiam Wam Wiktora;)
Jaki słodziak:) Ładnie wyszło zdjęcie, wyraźnie widać. Ja
Tak chyba będę robić. Na NFZ po badania. Żeby nie płacić. A USG prywatnie.

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png
Ja tak właśnie robię.
Bylam dziś na wizycie w przychodni. Znów mnie nie badał. /dał skierowanie na krew, mocz, usg połówkowe i tyle. Jak mu powiedziałam, żeby sprawdził na usg czy u dzidzi wszystko w porządku to powiedział, że usg ma dziś zepsute:eek: On chyba nie umie tego usg obsługiwać bo nigdy nie robi tylko nie wiem po co u niego stoi w takim razie. Za to chciał mi wcisnąć zwolnienie a ja nie chcę jeszcze.

Jaki słodziak:) Ładnie wyszło zdjęcie, wyraźnie widać. Ja

Ja tak właśnie robię.
Bylam dziś na wizycie w przychodni. Znów mnie nie badał. /dał skierowanie na krew, mocz, usg połówkowe i tyle. Jak mu powiedziałam, żeby sprawdził na usg czy u dzidzi wszystko w porządku to powiedział, że usg ma dziś zepsute:eek: On chyba nie umie tego usg obsługiwać bo nigdy nie robi tylko nie wiem po co u niego stoi w takim razie. Za to chciał mi wcisnąć zwolnienie a ja nie chcę jeszcze.
Pisałam i mi wcięlo część posta. Na telefonie mnie szlak trafia jak piszę nieraz mi wetnie albo skopiuje nie tu gdzie trzeba. Miało być, że ja połówkowe mam dopiero 18.04 to będzie 23tc w naszą rocznicę ślubu:) Lekarz tak mi się kazał umówić, że to najlepszy termin.

reklama
Pisałam i mi wcięlo część posta. Na telefonie mnie szlak trafia jak piszę nieraz mi wetnie albo skopiuje nie tu gdzie trzeba. Miało być, że ja połówkowe mam dopiero 18.04 to będzie 23tc w naszą rocznicę ślubu:) Lekarz tak mi się kazał umówić, że to najlepszy termin.
Będziecie świętować podwójnie[emoji16]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

Do góry