@martini31 w ciąży warto brać pod uwagę wszystko :* ja np w ciąży z synem raz dostałam mega swędzącej pokrzywki. Masakra. W szpitalu wylądowałam. Do tej pory nie wiem po czym. To był jeden jedyny raz.
@madziula92 jak się czujesz ?
Ja już lepiej. Przynajmniej suchy kaszel mniejszy i nie mam duszności.
@Majlan coś tam powoli lepiej. Dzięki Kochana :*
@Fiorna u mnie też nie ma wiosny. A tak bardzo bym chciała.
@Marta_Bdg ja też miałam 6.6 po porodzie i transfuzje. Żelazo się nie wchłaniało. Ale to nie była sama wina niedoboru żelaza co najpewniej Wit B12 i kwasy folkowego. Dziś idę do lekarza i zobaczę czy tabletki plus dieta bogata w żelazo, B12 i kwas foliowy dała radę i podniosła hemo
Co do sprzątania to od tego jest mój mąż [emoji23] jest pedant i wiecznie chodzi i sprząta.
Ja za to gotuje, on w garach nic nie ruszy [emoji23] jak dla mnie podział ok ! :d
Ja to na wizyty NFZ nie narzekam. Mój lekarz ginekolog spoko. Lekarzy rodzinnych w przychodni mam trzech. Przychodzę i od ręki jestem przyjęta. Teraz jak w ciąży to jeszcze poza kolejnością. Mówię że to i to mi się dzieje, że jestem w ciąży i czy któryś lekarz mnie przyjmie i zawsze od ręki. Pielęgniarka zanosi kartę i przy wszystkich pacjentach - POTEM PANI WCHODZI.
Z synem jest za kolejnością przyjścia do pediatry. Bo teraz jako takich numerków nie ma przez sezon chorobowy. Pediatra przyjmuje w godzinach swojej pracy tyle dzieci ile tylko da radę przyjąć. Raz jak mały miał już napad duszności i kaszlu przy zapaleniu krtani wyszła z gabinetu, pyta które tak kaszle i wzięła nas poza kolejnością. Także nie mam na prawdę żadnego ale do wizyt na NFZ.
Dzisiaj właśnie idę na wizytę
zobaczę co z hemoglobina
i może dowiem się co za łobuz tam siedzi
czy Maja czy Tymuś
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom