reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Co do ruchów dziecka od paru dni czuję, że jest odwrócone główka na dole a nóżki u góry, czasem poczuje kopniaka w żebra a częściej tak jak by główką "pukał" w brzuch i strasznie napiera.

reklama
Ja ruchy czuje ale podziwiam Was ze wy wiecie jaka częścią ciała Was smyra [emoji16] bo ja nie mam pojęcia

Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też[emoji23]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

@kasiak85 Jaki masz powód do cc? Pewnie już kiedyś pisałaś ale tu dziennie taki nawał informacji że ciężko wszystko zapamiętać :biggrin2:

Zaraz dopiero połowa ciąży a ja już się chyba stresuję porodem. Ciekawi mnie kiedy mój gin poruszy temat porodu i rodzaju. Lubię mieć wszystko zaplanowane - tak wiem w niektórych przypadkach się nie da, ale mimo wszystko wolę się psychicznie nastawić na jedno a potem zostać przed faktem dokonanym :biggrin2: Zresztą jak słyszę słowo szpital albo lekarz to najchętniej nogi za pas i sayonara :-D

@kasiak85 Jaki masz powód do cc? Pewnie już kiedyś pisałaś ale tu dziennie taki nawał informacji że ciężko wszystko zapamiętać :biggrin2:

Zaraz dopiero połowa ciąży a ja już się chyba stresuję porodem. Ciekawi mnie kiedy mój gin poruszy temat porodu i rodzaju. Lubię mieć wszystko zaplanowane - tak wiem w niektórych przypadkach się nie da, ale mimo wszystko wolę się psychicznie nastawić na jedno a potem zostać przed faktem dokonanym :biggrin2: Zresztą jak słyszę słowo szpital albo lekarz to najchętniej nogi za pas i sayonara :-D
Spokojnie nie stresuj się na zapas :) z porodem to tak nie zaplanujesz :D nie znasz dnia ani godziny tak na prawdę [emoji23] nawet jak nasz umówiona cesarkę nie zawsze się do wyznaczonej daty wytrwa [emoji23][emoji23] ja szłam z nastawieniem na sn. Po 7,5h CC i cieszę się niezmiernie. Teraz dobrze że po pierwszej CC mam prawo wyboru. I po doświadczeniach sn vs. CC wybieram CC :D ale są kobiety które miały jedno i drugie i np Wola sn :) ile kobiet tyle zdań i opinii :) i póki sama na sobie się nie przekonasz to się nie dowiesz co wolisz i co dla Ciebie lepsze. Ja niby wiem co to znaczy CC. Jeszcze się nie denerwuje, ale na pewno nadejdzie taki dzień że się zacznę stresować :D akurat przed takimi wydarzeniami każda z nas się streduje :) tatusiowie też, dziadkowie też. Przecież to wielkie wydarzenie zmieniające nasz świat o 180° :*

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

reklama
Do góry