reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja zaś ( o ile się nie mylę ) czuję bardziej w górnej części i dostałam parę małych kopniaczków w żebra
Ja czuję nisko i wysoko dziecko Jet ułożone głową w dół i to na dole to boskowanie a na górze kopniaki:))

Wczoraj byłam na randce z mezem, fajnie tak raz na czas wyjść bez dziecka:))
Dzisiaj w Krakowie piękne slonce:))

:-) :)Dobry ! Obudziłam sie z bólem głowy,No lepiej byc nie mogło. Zrobiłam sobie kakao i teraz mały łobuz szaleje w brzuchu tylko czuje jak sie odbijaod ścianek macicy:laugh2:
Co do NFZ to sie nie wypowiadam, porażka i tyle ! Jak pojechałam na wizyte do pediatry z dzieckiem co miało 40 stopni to kazali mi czekać w kolejce i przepuszczać jakieś babcie po recepty! Jak zrobiłam awanturę to łaskawie mnie wpuszczono No sorry dziecko leci mi na rękach dosłownie a ludzie udają źe nie widza tak jak Panie pielęgniarki które kazały mi czekać ..

Czy Wy tez tak nisko czujecie ruchy ,na lini bioder a nieraz jeszcze niżej? Nie wiem czy to złudzenie czy rzeczywiście tak nisko kopie malusźek
Ja tez tak czuje czasem nisko czasem wysoko zakezy jak sie ulozy ;) w czwartek lezala na wspak i dostawalam w zebra ;) wczoraj z kolei dostawalam w biodro ;)

Co do sluzby zdrowia chyba wrednosc tych ludzi to w wiekszych miastach,u mnie jak bylismy z mezem na SOR-ze to zlapalam sie za brzuch tylko bo mnie cos ucisnelo, a pielegniarka :czy cos mi jest.. ;)

:-) :)Dobry ! Obudziłam sie z bólem głowy,No lepiej byc nie mogło. Zrobiłam sobie kakao i teraz mały łobuz szaleje w brzuchu tylko czuje jak sie odbijaod ścianek macicy:laugh2:
Co do NFZ to sie nie wypowiadam, porażka i tyle ! Jak pojechałam na wizyte do pediatry z dzieckiem co miało 40 stopni to kazali mi czekać w kolejce i przepuszczać jakieś babcie po recepty! Jak zrobiłam awanturę to łaskawie mnie wpuszczono No sorry dziecko leci mi na rękach dosłownie a ludzie udają źe nie widza tak jak Panie pielęgniarki które kazały mi czekać ..

Czy Wy tez tak nisko czujecie ruchy ,na lini bioder a nieraz jeszcze niżej? Nie wiem czy to złudzenie czy rzeczywiście tak nisko kopie malusźek
Ja czuję tak troszkę pod pępkiem

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

Ja, jeśli już cokolwiek czuję, to też właśnie bardzo nisko [emoji4]
Ja czuję nisko i wysoko dziecko Jet ułożone głową w dół i to na dole to boskowanie a na górze kopniaki:))

Wczoraj byłam na randce z mezem, fajnie tak raz na czas wyjść bez dziecka:))
Dzisiaj w Krakowie piękne slonce:))
U nas też dzisiaj słoneczko [emoji16] W sumie niedaleko Krakowa jestem[emoji4]

Takie randki są super i są potrzebne[emoji16]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

Na górnym śląsku piękna dziś pogoda! :tak: aż chce się żyć :) a tu na zakupy trzeba jechać i brać się za sprzątanie :szok: Pozbierałam w domu zamówienia na zachcianki pizzowe i dziś na kolację będę robić conajmniej 3 blachy z piekarnika pizzy :-D
Co do ruchów ja czuję je bardzo niziutko, najchęściej przed snem. Zdarzają się też po śniadaniu i najrzadziej w środku dnia :) Mały ułożony jest pośladkowo więc pewnie dlatego czuć je nisko.
Życzę miłego weekendu :biggrin2:

Na górnym śląsku piękna dziś pogoda! :tak: aż chce się żyć :) a tu na zakupy trzeba jechać i brać się za sprzątanie :szok: Pozbierałam w domu zamówienia na zachcianki pizzowe i dziś na kolację będę robić conajmniej 3 blachy z piekarnika pizzy :-D
Co do ruchów ja czuję je bardzo niziutko, najchęściej przed snem. Zdarzają się też po śniadaniu i najrzadziej w środku dnia :) Mały ułożony jest pośladkowo więc pewnie dlatego czuć je nisko.
Życzę miłego weekendu :biggrin2:
Oo pizza [emoji16] mniami[emoji16] ja mam podobnie z ruchami[emoji4] przed snem i rano coś czuję[emoji4] W końcu i u nas na Śląsku zaczyna się robić znowu ciepło[emoji16]
Jak niedaleko Krakowa to zapraszam na Link do: TRENDS 4 KIDS - TAURON Arena Kraków :) ja się wybieram
Nie aż tak blisko[emoji16] ja z Mysłowic[emoji4] Koło Katowic[emoji4] Ale dziękuję[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

reklama
Do góry