reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
Maljan
Beciki, otulacze, rożki.. można się w tym zgubić hahahaHej dziewczyny, ja polecam do spania becik. Moje starsze dzieci spały w nim pierwsze miesiące. Teraz jest aktualnie promocja w smyku
karkula309
Ja zawsze myślę że becik i rożek to to samo. Nie umiem tego rozróżnićBeciki, otulacze, rożki.. można się w tym zgubić hahaha
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
chomiczka007
Moderatorka
Przy synku używałam długo rożka, ale to był luty. Teraz w sierpniu będzie skwar, a u nas na poddaszu temperatura sięga często prawie 40 stopni, więc becik i rożek odpadają. jakiś lekki kocyk, albo i nawet pieluszka bambusowa, albo muślinowa
karorek
Testu pappa juz teraz sie nie robi ,jest za pozno...
Ja robiłam razem z usg w pierwszym trymestrze i bardzo mnie to uspokoiło, ciesze sie ,ze robiłam to badanie.
We wtorek ide na połówkowe ktore u mnie kosztuje 250 zł.
Co do poscieli to mam zamiar kupic z minki, kołderkę i poduszkę, ale narazie napewno używac nie bede. Synek bedzie w rozku albo w spiworku przez pierwsze miesiace. Baldachimu ani ochraniaczy nie chce ,ewentualnie ochraniacze jak maly zacznie się obijac o szczebelki .
Ja robiłam razem z usg w pierwszym trymestrze i bardzo mnie to uspokoiło, ciesze sie ,ze robiłam to badanie.
We wtorek ide na połówkowe ktore u mnie kosztuje 250 zł.
Co do poscieli to mam zamiar kupic z minki, kołderkę i poduszkę, ale narazie napewno używac nie bede. Synek bedzie w rozku albo w spiworku przez pierwsze miesiace. Baldachimu ani ochraniaczy nie chce ,ewentualnie ochraniacze jak maly zacznie się obijac o szczebelki .
karorek
Fajne to!Hej dziewczyny, ja polecam do spania becik. Moje starsze dzieci spały w nim pierwsze miesiące. Teraz jest aktualnie promocja w smyku
Maljan
A! jeszcze zapomniałam o śpiworkach [emoji14] i co tu wybrać ja mam rożki po bratanku i na tym chyba poprzestanę, bez sensu kupować wszystko jeśli to wszystko spełnia podobne funkcjeBeciki, otulacze, rożki.. można się w tym zgubić hahaha
Luiza.
Ła, przeczytałam wszystko
Beciki są de best, można dziecko w nim położyć, na nim położyć, nie rozpina się, nie rozwala i wygląda ślicznie, uwielbiam beciki. Kuba i Jasio mieli beciki.
No to się zaczynam chwalić:
Będę miała dwie córki
Ułożone są, jak to ona określiła? Podłużnie miednicowo, czyli są dupkami do dołu, zwrócone do siebie twarzyczkami Jedną udało się uchwycić w 3D, ale nie drukowaliśmy. Ważą praktycznie tyle samo: 354g i 359g ile mają cm nie wiem, bo dzisiaj tego nie mierzyła. No i termin z USG zmienił się z 31 lipca na 3 sierpnia Jestem mega happy.
Dodam, że lekarka mi powiedziała, że dziewczyny są tak podobne wagowo, że jakby się sklonowały. Fajnie w ogóle wyglądała przegroda owodniowa, jakby falowała jakaś nitka. A i foteczki mam buziolków i muszelek. Jedna akurat otwarła dziubek, to wygląda dziwnie.
Beciki są de best, można dziecko w nim położyć, na nim położyć, nie rozpina się, nie rozwala i wygląda ślicznie, uwielbiam beciki. Kuba i Jasio mieli beciki.
Będę miała dwie córki
Ułożone są, jak to ona określiła? Podłużnie miednicowo, czyli są dupkami do dołu, zwrócone do siebie twarzyczkami Jedną udało się uchwycić w 3D, ale nie drukowaliśmy. Ważą praktycznie tyle samo: 354g i 359g ile mają cm nie wiem, bo dzisiaj tego nie mierzyła. No i termin z USG zmienił się z 31 lipca na 3 sierpnia Jestem mega happy.
Dodam, że lekarka mi powiedziała, że dziewczyny są tak podobne wagowo, że jakby się sklonowały. Fajnie w ogóle wyglądała przegroda owodniowa, jakby falowała jakaś nitka. A i foteczki mam buziolków i muszelek. Jedna akurat otwarła dziubek, to wygląda dziwnie.
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
karorek
Dwie dziewczynki, ale fajnie i duze chyba sa jak na bliźniaki.Ła, przeczytałam wszystko
Będę miała dwie córki
Zobacz załącznik 842712 Zobacz załącznik 842713 Zobacz załącznik 842714 Zobacz załącznik 842715