Anulaa88
Fanka BB :)
Powodzenia[emoji16] trzymam kciuki[emoji4]U mnie 260zł za samo usg prenatalne bez płyty, i jutro idę na 15, za mnie też możecie trzymać kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia[emoji16] trzymam kciuki[emoji4]U mnie 260zł za samo usg prenatalne bez płyty, i jutro idę na 15, za mnie też możecie trzymać kciuki
U mnie 260zł za samo usg prenatalne bez płyty, i jutro idę na 15, za mnie też możecie trzymać kciuki
Tak samo250zł ze zdjęciami (z prenetalnych mam 8 zdjęć) i nagraniem na płytkę.
U mnie się dopiero zaczyna bezsenność. Dziś pierwszy raz w nocy nie spałam ponad 3h.. jak się obudziłam o 1 to po 4 zasnęłam .. paranojaBuuu, znowu dopada mnie bezsenność. Myślałam, że przeszło wraz skończonym pierwszym trymestrem. Męczę się od 2:30.
Ja na prenatalne chodzę do Gyncentrum i ceny kalkulują się tak:
prenatalne w II trymestrze 250 zł + 70 zł płytka
prenatalne w II trymestrze ciąży bliźniaczej 350 zł + 70 płytka
A robiłyście w I trymestrze test PAPPA? i czy będziecie go robić teraz na połówkowych?