reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kurcze jednak zdarzyło się coś co zepsuło mi humor. Jak odbierałam swoje meble w kuchni to po kilku minutach skapłam się że czuje rozpuszczalnik .. pan od mebli czyścił ołówek z płyty meblowej .. :( oczywiście zaraz uciekłam do sypialni otworzyłam okno i siedzę.. ale już się zamartwiam że zaszkodzilam synkowi i znając mnie strach zostanie do końca ciąży :(

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no, przestań się zamartwiać[emoji4] Nic mu się zaszkodziłaś na pewno[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

reklama
Dziewczyny, mam do oddania spodnie ciążowe rozmiar 44 H&M dżinsy ciemno - niebieskie z prostymi nogawkami. Kupiłam ale ich nie noszę i nie będę. Odzwyczaiłam się od dżinsów, myślałam, że ciążowe będę nosić ale zdecydowanie wolę leginsy więc jeśli któraś chce to chętnie oddam.

Kochana, a jaka jest szerokość w pasie tych spodni? Z chęcią odkupie jak będą dla mnie dobre :)

Kurcze jednak zdarzyło się coś co zepsuło mi humor. Jak odbierałam swoje meble w kuchni to po kilku minutach skapłam się że czuje rozpuszczalnik .. pan od mebli czyścił ołówek z płyty meblowej .. :( oczywiście zaraz uciekłam do sypialni otworzyłam okno i siedzę.. ale już się zamartwiam że zaszkodzilam synkowi i znając mnie strach zostanie do końca ciąży :(

Karkula, u mnie mąż malował sufit ale jakoś nie czuje odoru farby. Już te farby są bardziej bezpieczne jak kiedyś, wiec się nie martw Kochana [emoji8]

Nic się nie martw, taka ilość na pewno Wam nie zaszkodzi, jak byś nie wiem, cały dzień w oparach rozpuszczalnika siedziała, to byś miała prawo do zastanowienia, a tak to spokojna Twoja głowa.

Nie no, przestań się zamartwiać[emoji4] Nic mu się zaszkodziłaś na pewno[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Karkula, u mnie mąż malował sufit ale jakoś nie czuje odoru farby. Już te farby są bardziej bezpieczne jak kiedyś, wiec się nie martw Kochana [emoji8]
Nic się nie martw, taka ilość na pewno Wam nie zaszkodzi, jak byś nie wiem, cały dzień w oparach rozpuszczalnika siedziała, to byś miała prawo do zastanowienia, a tak to spokojna Twoja głowa.
Obyście miały rację. Dzięki za słowa wsparcia :)

Nawet się nie zastanawiaj bo na pewno nie zaszkodziłaś. Ja w sobotę byłam u koleżanki, a mieli cyklinowane podłogi i malowane lakierem kilka razy. Śmierdziało w mieszkaniu jak diabli ale nawet nie pomyślałam, że to szkodzi dziecku.

Dziewczyny, ja nie zasnę chyba dzisiaj :D Jutro z samego rana mam USG i będę podglądać bezwstydnie moje dzidki, trzymajcie kciuki żebym wszystko było ok i żeby pośladkami się do mamusi nie odwróciły, chcę wiedzieć kto mi tam mieszka :) Która ma córę i ogląda z nią Kucyki Pony, to jestem teraz podekscytowana jak Pinkie Pie :D Ja tym czasem życzę Wam spokojnego wieczorka i lecę coś poczytać na oderwanie myśli, dobranoc

Nic ci nie bedzie ryba ;) mysmy niedawno grzejnik malowali i nadal czuc , nic malemu nie bedzie niemartw sie ,gdy bylam w pierwszej ciazy tez remontowalismy i mala urodzila sie zdrowa a tez nawdychalam sie tej chemii

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję że nic nie będzie.. dzisiaj się pomartwie, jutro pewnie też. Mam nadzieję że z dnia na dzień zapomnę o tym :)

Dziewczyny, ja nie zasnę chyba dzisiaj :D Jutro z samego rana mam USG i będę podglądać bezwstydnie moje dzidki, trzymajcie kciuki żebym wszystko było ok i żeby pośladkami się do mamusi nie odwróciły, chcę wiedzieć kto mi tam mieszka :) Która ma córę i ogląda z nią Kucyki Pony, to jestem teraz podekscytowana jak Pinkie Pie :D Ja tym czasem życzę Wam spokojnego wieczorka i lecę coś poczytać na oderwanie myśli, dobranoc
Trzymam kciuki za to żeby było dobrze. Dobrej nocki :)

reklama
Do góry