reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja widzę że w temacie zakupów mam ogromne szczęście . Ciuszki uzywane mam za darmo.zabawki też . Łóżeczka mam już dwa bo dostałam od rodziny jeszcze kiedyś " na przyszłość " wór pampersow też mam. sąsiadka ma nowe butelki smoczki pieluchy tetrowe przewijak co nie uzywala, oprócz tego ma wózek po dzieciach i dużo ciuszkow . Chce mi to dać za darmo ale ja tak nie lubię więc coś jej zapłacę ale naprawdę dużo oszczędze

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ode mnie koleżanka nie chce pieniędzy za ubranka, umówiłam sie z nia na duża paczkę pampersow za to i jakieś słodkości dla malej

reklama
Sporo oszczedzisz ;) fajnie , jej strony,ale tez pewnie nie wzielabym darmo ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co innego ciuszki tym bardziej że my kiedyś też dużo jej dalismy bo mamy caly czas dostęp do ciuszkow uzywanych. No ale wozek przewijak czy butelki to bez przesady. Tym bardziej że widziałam że to jest faktycznie nowe :) mówi że dużo podostawala i zostało

Wiesz co innego ciuszki tym bardziej że my kiedyś też dużo jej dalismy bo mamy caly czas dostęp do ciuszkow uzywanych. No ale wozek przewijak czy butelki to bez przesady. Tym bardziej że widziałam że to jest faktycznie nowe :) mówi że dużo podostawala i zostało

Serio super ,ja nie wiem nawet co kupic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja się dentysty kompletnie nie boję, baa nawet lubię do niego chodzić :) mam świetnego dentystę, do którego chodzę już dobrych kilka lat. U wcześniejszych dentystów zawsze wszystko mnie bolało i bałam się już kilka dni przed wizytą :D teraz robię wszystko bez znieczulenia i nie boję się kompletnie :) dentysta ma super podejście. Teraz w ciąży już u niego byłam jakoś w 13 tc :) okazało się, że stan uzębienia ok, nic nie trzeba robić :)

p19u43r85mf3dc6h.png
Ja tez bylam u kontroli u stomatologa w 12 czy 13 tyg ciazy i na szczescie wszystko z zabkami bylo dobrze, tylko kamien mi z zebow usuneli :) ale ja niestety tak jak wiekszosc dziewczyn nie cierpie chodzic do dentysty wiec ciesze sie, ze kontrole mam za soba ;)

Dobry pomysł z wpisywaniem płci tyle, że jeszcze nie wszyscy wiedzą.

Ja kupię po paczce pampersów dla jej dziewczynek, bobofruty. kinderki dla starszego syna. Też nic nie chciała ale głupio tak całkiem za darmo wziąć.

reklama
dziewczyny trochę mi zajęło zanim nadrobiłam zaległości od wczoraj ;) ja zaraz zbieram się do ginekologa bo mam na 15 ;) trzymajcie kciuki :D też nie lubię chodzić do dentysty, ale jak trzeba to trzeba nic nie poradzimy na to :p

Do góry