reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny moze warto wpisywać płeć w liście sierpniowych mam ? Napisałam już do megaliji która prowadzi ten wątek ,będziemy bardziej zorientowane która co w brzuszku nosi:)
Myślę ze warto też uzupełnić listę o nowe mamusie bo jest chyba kilka nie wpisanych . Ale dobrze by bylo aby same sie przypomnialy bo ciezko będzie wyszukac wstecz na forum [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny przedtem był poruszany temat snów.
Śnią Wam się maluszki nasze kochane? Mi się synek śni, najbardziej wzruszający jest dla mnie sen jak widzę synusia przy piersi.. Potrafię się obudzić i płakać ze wzruszenia. Nie wiem dlaczego może przez to że to jednak taka oznaka bliskości tego maleństwa i jakiś znak tej bezwarunkowej miłości. No nie wiem :)

Śnią Wam się maluszki nasze kochane? Mi się synek śni, najbardziej wzruszający jest dla mnie sen jak widzę synusia przy piersi.. Potrafię się obudzić i płakać ze wzruszenia. Nie wiem dlaczego może przez to że to jednak taka oznaka bliskości tego maleństwa i jakiś znak tej bezwarunkowej miłości. No nie wiem :)
Mnie się śnił kilka razy ale już kilka tygodni temu. Jeden raz też właśnie jak karmię piersią. Najdziwniejsze jest to, że to moja pierwsza ciąża, nie wiem jakie to uczucie karmić piersią, a ten sen był tak bardzo realny :D rano jak się obudziłam, to nie mogłam uwierzyć jaki piękny ten sen i cały dzień miałam uśmiech na twarzy :)

p19u43r85mf3dc6h.png

Ja dziś miałam chyba najgorszy sen świata!!! Śniło mi się, ze poroniłam. Obudziłam się na brzuchu, cała spocona i zapłakana...
a moja Dzidzia śni się wszystkim dookoła tylko nie mi i mężowi. Ale może z czasem i mi się przyśni [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie u mnie niewiadomo kto siedzi w brzuszku ,a odkad sie dowiedzialam ze jestem w ciazy sni mi sie syn.. podtekst mojego mozgu czy prawda? ;) dzis tez mi sue chlopczyk snil tyle ze go adoptowalam i czekal przy moim zmarlym ojcu [emoji53]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale jestem zła na siebie. M jeszcze w pracy, dzieci były u kolegi a mnie coś wzięło kombinowanie gdzie ustawimy łóżeczko u nas w pokoju. Od myślenia przeszłam do czynów i przesunęłam 2 szafki po czym stwierdziłam, że tak nie może być i meble znów wróciły na swoje miejsce. Uradowana, że przy okazji wytarłam kurze za meblami, usiadłam na kanapie. Jak tylko usiadłam poczułam kłucie w dole brzucha i pochwie. Boli jak diabli. Po cholerę mi to bylo. Teraz leżę i obserwuję. Normalnie debilka ze mnie...

reklama
Ja dziś miałam chyba najgorszy sen świata!!! Śniło mi się, ze poroniłam. Obudziłam się na brzuchu, cała spocona i zapłakana...
a moja Dzidzia śni się wszystkim dookoła tylko nie mi i mężowi. Ale może z czasem i mi się przyśni [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam czesto sny o krwi.. moze przez to ze sie boje ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry