reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jejku z jakiej perspektywy są Wasze zdj, ja normalnie nie ogarniam ich:) :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajnie widać na tym zdjęciu, że to facet:)

Ja też się nie mogę doczekać kupowania rzeczy dla dziecka ale wciąż nie znam płci. Jutro o 11.30 mam wizytę prywatną to może mi powie. Jak nie to muszę czekać jeszcze 3tyg do połówkowych.
Mam przeczucie, że będzie 3ci chłopak a tak bym chciała:yes: córkę

reklama
No właśnie u mnie też dobry lekarz i dobry sprzęt :D zaczekam na te połówkowe i zacznę szaleć

Hmm na te 2 prenatalne mój lekarz kazał się zapisać prywatnie, a o 3 nic nie mówił więc nie wiem. Pewnie tak samo ważne jak pozostałe?
Szczegółów nie znam co tam się bada, ale wiem że są 3 usg prenatalne, po 1 w każdym trymestrze. Ja wybieram się na trzecie też :)

p19u43r85mf3dc6h.png

Szczegółów nie znam co tam się bada, ale wiem że są 3 usg prenatalne, po 1 w każdym trymestrze. Ja wybieram się na trzecie też :)

p19u43r85mf3dc6h.png
Na to trzecie w 30tc nie będę szła prywatnie tylko na to z nfz. Na tym w 13tc byłam prywatnie, na połówkowe też idę ale to w 30tc uważam, że szkoda pieniędzy co trzeba dojrzy ten na nfz. Tak też robiłam w poprzednich ciążach a 280zł zaoszczędzone.

Śnią mi się sny erotyczne a nawet coś grubszego;) to chyba przez to, że mamy zakaz na sex w ciąży. Radzimy sobie inaczej:) ale chyba mimo wszystko brak mi czegoś hehe

Na to trzecie w 30tc nie będę szła prywatnie tylko na to z nfz. Na tym w 13tc byłam prywatnie, na połówkowe też idę ale to w 30tc uważam, że szkoda pieniędzy co trzeba dojrzy ten na nfz. Tak też robiłam w poprzednich ciążach a 280zł zaoszczędzone.

Śnią mi się sny erotyczne a nawet coś grubszego;) to chyba przez to, że mamy zakaz na sex w ciąży. Radzimy sobie inaczej:) ale chyba mimo wszystko brak mi czegoś hehe
Hyhyhy wiesz z tymi snami.. tez tak mam i tez niejako mamy zakaz [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

My zakazu nie mamy a i tak mam takie sny a sexu nie brakuje :p:p jakiś popęd mam zwiększony :D

Skoro tak zachwalasz to musze obczajke zrobic kiedy beda we wroclawiu :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam[emoji4] naprawdę fajne[emoji4] Wiem, że jest kilka edycji tych warsztatów[emoji4]
Od pupci ;) jakbys usiadla na ksero [emoji23]

To teraz rozumiem...Nie mogłam nic tam dojrzeć[emoji16]

p19u43r85mf3dc6h.png
Kurde, ja mam obowiązkowe te trzecie [emoji4] Więc nawet się nie zastanawiałam czy można nie iść[emoji4]

A ja wam powiem, że na razie też nic nie kupuję [emoji4] Trochę przez strach, a w ogóle nie mam potwierdzenia płci[emoji4] Co prawda w 15tc lekarz powiedział, że chyba chłopak... Ale czekam na 100% potwierdzenie [emoji4]
Strasznie ciężko mi tak nic nie kupować [emoji16]

A co snów to jakaś masakra[emoji23][emoji23][emoji23] Też nic nie możemy robić i moja wyobraźnia zaczęła świrować [emoji16][emoji23]

16uds65gf2i39h6o.png

Wiesz dziewczynka/chlopak to niewazne w sumie,wazne zeby bylo zdrowe choc nie ukrywam ze ciekawosc zwycieza [emoji39] jak dziewczynka to moja mloda nie bedzie sie peszyla przewijajac ja hyhyhy juz mi zastrzegla ze jesli chlopak to ona go nie przewija [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Kurde teraz siusiaka nie przewinie ale za parę lat to pewnie będzie chciała jakiegoś obcego siusiaka pooglądać, oswoi się :D chociaż dla mamy to wiadomo pewnie najlepiej żeby to było jak najpóźniej :)

reklama

Też mamy zakaz seksu i też śnią mi się erotyczne rzeczy . Ale mój organizm niestety radzi sobie sam właśnie w śnie i budzę się że skurczami.. ( mam nadzieję że wiecie o co chodzi :) ) za pierwszym razem nie wiedziałam co się dzieje i że nawet coś takiego może się zdarzyć [emoji14]

Do góry