reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kurde teraz siusiaka nie przewinie ale za parę lat to pewnie będzie chciała jakiegoś obcego siusiaka pooglądać, oswoi się :D chociaż dla mamy to wiadomo pewnie najlepiej żeby to było jak najpóźniej :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie.. teraz jest blee a pozniej... ech.. wole o tym nie myslec [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] powiem tylko ze jej przyszly chlopak bedzie mial przerabane ,oczywiscie nie ja ,a mezus ;) [emoji23][emoji23][emoji16]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To chyba się od razu zapiszę na badania na 3 trymestr. Ten mój na nfz pewnie znowu zrobi 2 min badania, tyle co główkę zmierzy, a ja nawet nie zdaze zobaczyć jak dziecko się rusza ;/

Koleżanka wpadła na kawę i przyniosła 2 torby rzeczy dla dzidzi. Mówiłam jej, że jeszcze nic nie kupuję czekam chociaż do maja no ale dobra. Cieszę, się, bo jest rożek, 2 komplety pościeli, ochraniacz, karuzela nad łóżeczko, grzechotki, mata do zabawy i parę ciuszków. Resztę da mi jak będziemy znali płeć bo ma 2 córki i syna. Bratowa też mi obiecała ubranka po swojej córce i synu. Dużo ubranek mam po swoich chłopakach. Fajnie tak coś dostać. Jak rodziłam pierwszego syna wszystko musieliśmy kupić bo pierwsze dziecko w rodzinie i wśród znajomych.

Koleżanka wpadła na kawę i przyniosła 2 torby rzeczy dla dzidzi. Mówiłam jej, że jeszcze nic nie kupuję czekam chociaż do maja no ale dobra. Cieszę, się, bo jest rożek, 2 komplety pościeli, ochraniacz, karuzela nad łóżeczko, grzechotki, mata do zabawy i parę ciuszków. Resztę da mi jak będziemy znali płeć bo ma 2 córki i syna. Bratowa też mi obiecała ubranka po swojej córce i synu. Dużo ubranek mam po swoich chłopakach. Fajnie tak coś dostać. Jak rodziłam pierwszego syna wszystko musieliśmy kupić bo pierwsze dziecko w rodzinie i wśród znajomych.
Fajnie masz ;) ja teraz tez musze wszystko kupowac bo w rodzinie nie ma bobasow juz ;) a szczegolnie wozek lozeczko itd

Fajnie masz ;) ja teraz tez musze wszystko kupowac bo w rodzinie nie ma bobasow juz ;) a szczegolnie wozek lozeczko itd

Też doceniam. Miło. Pamiętam, że tyle kasy poszło jak kupowaliśmy wszystko nowe.
A co do córki cóż...takie życie:) Tylko, żeby za bardzo mąż nie pilnował;) mój teść tak pilnował swojej córki, że dziś ma prawie 30lat i nie ma nikogo. Jak był czas szkoły, imprez to jej nigdzie nie puszczał a teraz się dziwi, że ona jest starą panną.

Też doceniam. Miło. Pamiętam, że tyle kasy poszło jak kupowaliśmy wszystko nowe.
A co do córki cóż...takie życie:) Tylko, żeby za bardzo mąż nie pilnował;) mój teść tak pilnował swojej córki, że dziś ma prawie 30lat i nie ma nikogo. Jak był czas szkoły, imprez to jej nigdzie nie puszczał a teraz się dziwi, że ona jest starą panną.
Hehe nie,pilnowac nie bedzie ale szkolic potencjalnych zieciow(?) bedzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] zreszta mloda jest rozsadna ;)

Na to trzecie w 30tc nie będę szła prywatnie tylko na to z nfz. Na tym w 13tc byłam prywatnie, na połówkowe też idę ale to w 30tc uważam, że szkoda pieniędzy co trzeba dojrzy ten na nfz. Tak też robiłam w poprzednich ciążach a 280zł zaoszczędzone.

Śnią mi się sny erotyczne a nawet coś grubszego;) to chyba przez to, że mamy zakaz na sex w ciąży. Radzimy sobie inaczej:) ale chyba mimo wszystko brak mi czegoś hehe

My na trzecie prenatalne sie nie wybieramy, w pierwszej ciazy tez nie byłam.
A co do snów mam rownież ,ale to raczej przez braki w tym temacie,od kiedy mam widoczny brzuch M boi sie zbliżania ,a mnie aż skręca .w ten weekend mu nie odpuszczę hehe

Teraz tez dostanę trochę ciuszków od koleżanki w pierwszej ciazy wszystko kupowałam ,bo nie było nikogo z małym bobasem.nie wiem czy doczytałam ,ale zamówiłam już pakę ciuchów dla malucha ,używane bo co taki maluszek poniszczy.

Ja widzę że w temacie zakupów mam ogromne szczęście . Ciuszki uzywane mam za darmo.zabawki też . Łóżeczka mam już dwa bo dostałam od rodziny jeszcze kiedyś " na przyszłość " wór pampersow też mam. sąsiadka ma nowe butelki smoczki pieluchy tetrowe przewijak co nie uzywala, oprócz tego ma wózek po dzieciach i dużo ciuszkow . Chce mi to dać za darmo ale ja tak nie lubię więc coś jej zapłacę ale naprawdę dużo oszczędze

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sporo oszczedzisz ;) fajnie z jej strony,ale tez pewnie nie wzielabym darmo ;)

Do góry