reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Damy radę, żadne choróbsko nas nie pokona :) a na ból gardła, to w ciąży można tantum verde stosować.

To ja się dziwię takiemu badaniu, na pół gwizdka. lepiej czasem zapłacić i mieć pewność, że wszystko jest ok. Też idę w piątek i gdyby nie mój wiek, to bym buliła, ale wiem że lekarka poświęci mi godzinę czasu na badanie, pół godziny na jedną dzidzię. I na pewno nie będzie się śpieszyła. Tym razem wiesz, że będziesz miała konkret wizytę, za co trzymam kciuki.
Też trzymam kciuki za twoją wizytę :-) to mamy razem w piątek, ja na 15 a Ty? :-)

reklama
Prawda, tym bardziej, że muszę jechać przez całe miasto, a po południu przedostać się przez nie = dwie godziny wyjęte z życiorysu (na drogę w tę i z powrotem) :)

Witam, podczytuję was od jakiegoś czasu i postanowiłam się przedstawić. Mam 29 lat mam już synka 1,5 roku. Termin na 17 sierpnia też chłopak . I chciałam się wyżalić. Wczoraj spadłam ze schodów, niosłam synka i sunełam się z trzech schodków. Mąż z tesciem mnie podnosili bo nie dałam rady wstać i pojechałam do szpitala żeby sprawdzić co z dzidzia. A oni mnie olali,
poszłam na ginekologia a położna miowi że jak nie krwawie z drug rodnych to nie ma potrzeby robić badań,I wysłała mnie na sor a tam chirurg. Nawet do niego nie weszłam bo po co. A dziś patrzę siniaki na pół pośladkach.

Witam, podczytuję was od jakiegoś czasu i postanowiłam się przedstawić. Mam 29 lat mam już synka 1,5 roku. Termin na 17 sierpnia też chłopak . I chciałam się wyżalić. Wczoraj spadłam ze schodów, niosłam synka i sunełam się z trzech schodków. Mąż z tesciem mnie podnosili bo nie dałam rady wstać i pojechałam do szpitala żeby sprawdzić co z dzidzia. A oni mnie olali,
poszłam na ginekologia a położna miowi że jak nie krwawie z drug rodnych to nie ma potrzeby robić badań,I wysłała mnie na sor a tam chirurg. Nawet do niego nie weszłam bo po co. A dziś patrzę siniaki na pół pośladkach.
Witaj[emoji4]
Boże.. współczuję...
Może masz możliwość konsultacji na szybko gdzie indziej? Ja bym chciała wiedzieć czy aby wszystko ok..

16uds65gf2i39h6o.png

No nie mam wyjścia... Jak to mówię, mam wyższy cel [emoji4] Na razie do końca marca, potem lekarz zadecyduje, czy jest poprawa[emoji4] Na szczęście pozwolił mi teraz leżeć w domu, bo w szpitalu chyba bym oszalała[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Chociaz taki plus ze mozesz byc w domku :happy: trzymam kciuki zeby byla poprawa i zebys tylko do konca marca musiala lezec ;)

reklama
Witaj[emoji4]
Boże.. współczuję...
Może masz możliwość konsultacji na szybko gdzie indziej? Ja bym chciała wiedzieć czy aby wszystko ok..

16uds65gf2i39h6o.png
Już sama niewiem co mam robić, mój lekarz przyjmuje tylko w czwartki i piątki. Pobolewa mnie kość ogonowa, naszczęście brzuch mnie nie boli.

Do góry