reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja znów spod Rzeszowa :) a do jakiego lekarza chodzicie ?

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Sokołowski

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

Martini31 jedz dużo żurawinki, nawadniaj się i będzie Ok. Nie martw się na zapas, bo to nie pomoże ;)
U nas wczoraj było niby ciepło, ale jakos tak szaro. Za to dziś piękne słonko i już rano 5,5 stopnia i od razu chce się żyć :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj juz sie nie derwuje. Wczoraj jak zobaczylam ta krew to troche spanikowalam ale teraz juz ok.
U nas tez cieplutko. Rano bylo 10 stopni :happy:

Dzień dobry! A ja na przekór pięknej pogodzie zaraziłam się od moich chłopaków, normalnie potop z nosa i rewelacyjny ból gardła. Kocham kichać, kocham kiblować w domu... uroki życia :) Dobrze, że kawka smakuje nadal.

witaj w klubie, ja to samo, katar okropny i gardło boli.. :(

umówiłam sie na drugie połówkowe na ten piątek ,260 zł trzeba bedzie zaplacic ale bede miala pewnosc ze wszystko bedzie zbadane tak jak nalezy i poswieci mi troche czasu,, a nie jak teraz co bylam w szpitalu na polokowym ze na odwal .. bo lekarz sie spieszy na porodowke zero zdjec i nie wszystko zbadane ..

umówiłam sie na drugie połówkowe na ten piątek ,260 zł trzeba bedzie zaplacic ale bede miala pewnosc ze wszystko bedzie zbadane tak jak nalezy i poswieci mi troche czasu,, a nie jak teraz co bylam w szpitalu na polokowym ze na odwal .. bo lekarz sie spieszy na porodowke zero zdjec i nie wszystko zbadane ..
No o bardzo dobrze :)

p19u43r85mf3dc6h.png

witaj w klubie, ja to samo, katar okropny i gardło boli.. :(

Damy radę, żadne choróbsko nas nie pokona :) a na ból gardła, to w ciąży można tantum verde stosować.

To ja się dziwię takiemu badaniu, na pół gwizdka. lepiej czasem zapłacić i mieć pewność, że wszystko jest ok. Też idę w piątek i gdyby nie mój wiek, to bym buliła, ale wiem że lekarka poświęci mi godzinę czasu na badanie, pół godziny na jedną dzidzię. I na pewno nie będzie się śpieszyła. Tym razem wiesz, że będziesz miała konkret wizytę, za co trzymam kciuki.

No i super[emoji4] Przynajmniej wyjdziesz spokojna[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

reklama
Damy radę, żadne choróbsko nas nie pokona :) a na ból gardła, to w ciąży można tantum verde stosować.

To ja się dziwię takiemu badaniu, na pół gwizdka. lepiej czasem zapłacić i mieć pewność, że wszystko jest ok. Też idę w piątek i gdyby nie mój wiek, to bym buliła, ale wiem że lekarka poświęci mi godzinę czasu na badanie, pół godziny na jedną dzidzię. I na pewno nie będzie się śpieszyła. Tym razem wiesz, że będziesz miała konkret wizytę, za co trzymam kciuki.

muszę właśnie wybrać się do apteki, a reklamują jeszcze te tabletki pro mama gardło, stosował ktoś z Was?? :)

Do góry