oliwiapatrycja
Fanka BB :)
synek czy córka bedzie ?Ja jestem z majowych mam ale termin cesarki za miesiac a lekarz z szopena
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
synek czy córka bedzie ?Ja jestem z majowych mam ale termin cesarki za miesiac a lekarz z szopena
SokołowskiJa znów spod Rzeszowa a do jakiego lekarza chodzicie ?
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj juz sie nie derwuje. Wczoraj jak zobaczylam ta krew to troche spanikowalam ale teraz juz ok.Martini31 jedz dużo żurawinki, nawadniaj się i będzie Ok. Nie martw się na zapas, bo to nie pomoże
U nas wczoraj było niby ciepło, ale jakos tak szaro. Za to dziś piękne słonko i już rano 5,5 stopnia i od razu chce się żyć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry! A ja na przekór pięknej pogodzie zaraziłam się od moich chłopaków, normalnie potop z nosa i rewelacyjny ból gardła. Kocham kichać, kocham kiblować w domu... uroki życia Dobrze, że kawka smakuje nadal.
No o bardzo dobrzeumówiłam sie na drugie połówkowe na ten piątek ,260 zł trzeba bedzie zaplacic ale bede miala pewnosc ze wszystko bedzie zbadane tak jak nalezy i poswieci mi troche czasu,, a nie jak teraz co bylam w szpitalu na polokowym ze na odwal .. bo lekarz sie spieszy na porodowke zero zdjec i nie wszystko zbadane ..
witaj w klubie, ja to samo, katar okropny i gardło boli..
umówiłam sie na drugie połówkowe na ten piątek ,260 zł trzeba bedzie zaplacic ale bede miala pewnosc ze wszystko bedzie zbadane tak jak nalezy i poswieci mi troche czasu,, a nie jak teraz co bylam w szpitalu na polokowym ze na odwal .. bo lekarz sie spieszy na porodowke zero zdjec i nie wszystko zbadane ..
No i super[emoji4] Przynajmniej wyjdziesz spokojna[emoji4]umówiłam sie na drugie połówkowe na ten piątek ,260 zł trzeba bedzie zaplacic ale bede miala pewnosc ze wszystko bedzie zbadane tak jak nalezy i poswieci mi troche czasu,, a nie jak teraz co bylam w szpitalu na polokowym ze na odwal .. bo lekarz sie spieszy na porodowke zero zdjec i nie wszystko zbadane ..
Damy radę, żadne choróbsko nas nie pokona a na ból gardła, to w ciąży można tantum verde stosować.
To ja się dziwię takiemu badaniu, na pół gwizdka. lepiej czasem zapłacić i mieć pewność, że wszystko jest ok. Też idę w piątek i gdyby nie mój wiek, to bym buliła, ale wiem że lekarka poświęci mi godzinę czasu na badanie, pół godziny na jedną dzidzię. I na pewno nie będzie się śpieszyła. Tym razem wiesz, że będziesz miała konkret wizytę, za co trzymam kciuki.