reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Damy radę, żadne choróbsko nas nie pokona :) a na ból gardła, to w ciąży można tantum verde stosować.

To ja się dziwię takiemu badaniu, na pół gwizdka. lepiej czasem zapłacić i mieć pewność, że wszystko jest ok. Też idę w piątek i gdyby nie mój wiek, to bym buliła, ale wiem że lekarka poświęci mi godzinę czasu na badanie, pół godziny na jedną dzidzię. I na pewno nie będzie się śpieszyła. Tym razem wiesz, że będziesz miała konkret wizytę, za co trzymam kciuki.
Też trzymam kciuki za twoją wizytę :-) to mamy razem w piątek, ja na 15 a Ty? :-)

reklama
Prawda, tym bardziej, że muszę jechać przez całe miasto, a po południu przedostać się przez nie = dwie godziny wyjęte z życiorysu (na drogę w tę i z powrotem) :)

Witam, podczytuję was od jakiegoś czasu i postanowiłam się przedstawić. Mam 29 lat mam już synka 1,5 roku. Termin na 17 sierpnia też chłopak . I chciałam się wyżalić. Wczoraj spadłam ze schodów, niosłam synka i sunełam się z trzech schodków. Mąż z tesciem mnie podnosili bo nie dałam rady wstać i pojechałam do szpitala żeby sprawdzić co z dzidzia. A oni mnie olali,
poszłam na ginekologia a położna miowi że jak nie krwawie z drug rodnych to nie ma potrzeby robić badań,I wysłała mnie na sor a tam chirurg. Nawet do niego nie weszłam bo po co. A dziś patrzę siniaki na pół pośladkach.

Witam, podczytuję was od jakiegoś czasu i postanowiłam się przedstawić. Mam 29 lat mam już synka 1,5 roku. Termin na 17 sierpnia też chłopak . I chciałam się wyżalić. Wczoraj spadłam ze schodów, niosłam synka i sunełam się z trzech schodków. Mąż z tesciem mnie podnosili bo nie dałam rady wstać i pojechałam do szpitala żeby sprawdzić co z dzidzia. A oni mnie olali,
poszłam na ginekologia a położna miowi że jak nie krwawie z drug rodnych to nie ma potrzeby robić badań,I wysłała mnie na sor a tam chirurg. Nawet do niego nie weszłam bo po co. A dziś patrzę siniaki na pół pośladkach.
Witaj[emoji4]
Boże.. współczuję...
Może masz możliwość konsultacji na szybko gdzie indziej? Ja bym chciała wiedzieć czy aby wszystko ok..

16uds65gf2i39h6o.png

No nie mam wyjścia... Jak to mówię, mam wyższy cel [emoji4] Na razie do końca marca, potem lekarz zadecyduje, czy jest poprawa[emoji4] Na szczęście pozwolił mi teraz leżeć w domu, bo w szpitalu chyba bym oszalała[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Chociaz taki plus ze mozesz byc w domku :happy: trzymam kciuki zeby byla poprawa i zebys tylko do konca marca musiala lezec ;)

reklama
Witaj[emoji4]
Boże.. współczuję...
Może masz możliwość konsultacji na szybko gdzie indziej? Ja bym chciała wiedzieć czy aby wszystko ok..

16uds65gf2i39h6o.png
Już sama niewiem co mam robić, mój lekarz przyjmuje tylko w czwartki i piątki. Pobolewa mnie kość ogonowa, naszczęście brzuch mnie nie boli.

Do góry