reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Boże dziewczyny jak ja się cieszę ze jestem na tym kulturalnym forum, jak dobrze, ze my się tu wspieramy i nikt nikomu nie dogryza, jestem jeszcze na innym i nie mogę już tego czytać jak każda nadaje na każda... żmije... żeby nigdy przenigdy nic nas nie poróżniło laseczki!
Na jakim jeszcze jesteś? Fb czy osobne forum? Chętnie dołączę, bo mam za dużo czasu [emoji14]

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]

Boże dziewczyny jak ja się cieszę ze jestem na tym kulturalnym forum, jak dobrze, ze my się tu wspieramy i nikt nikomu nie dogryza, jestem jeszcze na innym i nie mogę już tego czytać jak każda nadaje na każda... żmije... żeby nigdy przenigdy nic nas nie poróżniło laseczki!

Też o tym myślałam kiedyś.. że same kulturalne babeczki..
I bardzo przyjemnie uczestniczy się w takim forum bez kłótni, dogryzek i zazdrości :)

równiez uważam, że jest to najbardziej kulturalne forum :)

Ha d
Na jakim jeszcze jesteś? Fb czy osobne forum? Chętnie dołączę, bo mam za dużo czasu
emoji14.png

m3sxflw1xx0xz3zu.png

emoji254.png
9.08.18r.
emoji254.png
Na fb ale nie polecam, ja już nie mogę tego czytać, każdy na każdego nadaje... już chyba same nie wiedza co pisza tylko chcą się odegrać... masakra jakaś ...wykończyło mnie to dziś psychicznie, tu jest spokój i harmonia.
Już mnie na tamtym forum nie ma ^^

Ostatnia edycja:
Ale za tamto nie płaciłaś? Bo pamiętam jak pisałaś o tym jak to było, ale nie pamiętam jak to było z płaceniem.

m3sxflw1xx0xz3zu.png

Tamto było na nfz także za darmo skierowanie miałam od grudnia a i tak wyszło jakbym wcale nie miałam prócz poznania płci tak naprawdę niczego się dowiedziałam żadnych zdjęć, wagi dziecka bo lekarka się śpieszyła na porodówke a do tego mała nie chciała współpracowac żeby się dobrze zbadać,do tego było robione w pomieszczeniu zastępczym bo jeszcze trwa remont w szpitalu, a to jej za duszno było .żenada wyszła z tego badania. Teraz idę prywatnie bo szkoda nerwów. Pierwszy raz miałam taką sytuację

Boże kość ogonowa... Moje najgorsze utrapienie z pierwszej ciąży. Ani siedzieć , ani leżeć. A wstawanie mi schodziło tak długo ze szok bo tak bolało. Im bliżej końcówki ciąży tym było coraz gorzej

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja sie teraz w ciazy tez mecze z koscia ogonowa wiec wiem o czym mowisz. Na szczescie ostatnio boli o wiele mniej i mam nadzieje ze tak juz zostanie. Teraz czuje tylko jak sie schylam albo mocniej zmecze lub siedze w niewygodnej pozycji. A jeszcze z 2 tyg temu to tak jak mowisz ani lezec, ani siedziec, ani chodzic za bardzo nie moglam bo wtedy mi promieniowal ten bol na noge ale tylko na lewa o dziwo ;) a najwiekszy problem to mialam z podnoszeniem sie do pozycji siedzacej i wstawaniem. Czulam sie jak staruszka i smialam sie do meza ze przydalby mi sie balkonik bo czesto chodzac po domu chwytalam sie mebli zeby sie podeprzec i odciazyc kregoslup :-D
Teraz musiala macica sie przesunac i juz tak nie naciska na kosc ogonowa i daje normalnie zyc :D

reklama
Ha d

Na fb ale nie polecam, ja już nie mogę tego czytać, każdy na każdego nadaje... już chyba same nie wiedza co pisza tylko chcą się odegrać... masakra jakaś ...wykończyło mnie to dziś psychicznie, tu jest spokój i harmonia.
Już mnie na tamtym forum nie ma ^^
Na fb jestem chyba na każdym możliwym sierpniowym i dość sporej ilości ogólnej ciążowej. Na niektórych jest ostro, to fakt.

m3sxflw1xx0xz3zu.png

Do góry