reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam was :) dzisiaj chyba pierwsza z rana :)
Dziś wybieram się na badania z krwi robię nawet toksoplazmozę . Śni mi się to po nocach więc marzę o tym żeby wynik był prawidłowy .

Pogoda wczoraj nas pięknie rozpiescila.. po tych miesiącach leżenia wreszcie powoli wychodze na dwór.. czuje się jak po śnie zimowym :D

Miłego dnia :*

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dodatkowo kupujac w aptece zurawine w tabletkach farmaceuta dal mi taki suplement, na ktorym jest napisane, ze kobiety w ciazy nie moga tego brac bo zawiera skrzyp :wściekła/y: a jeszcze specjalnie zaznaczylam, ze ma to byc lek dla ciezarnej!! :hmm: pozostaje mi suszona zurawina, ktora na szczescie mam w domu..
Ja w ciąży z synem jak w yladowalam z tragiczna pokrzywka na całym ciele tez nie miałam konsultacji gin. Także to normalne. Co innego jakbyś poszła ze coś z ciążą się dzieje

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

Martini31 jedz dużo żurawinki, nawadniaj się i będzie Ok. Nie martw się na zapas, bo to nie pomoże ;)
U nas wczoraj było niby ciepło, ale jakos tak szaro. Za to dziś piękne słonko i już rano 5,5 stopnia i od razu chce się żyć :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi teraz w samochodzie pokazuje 14 stopni a słonka nie widać :) a mąż o 3 w nocy jak jechał to 11 stopni :) oby tak już zostało

Witam was :) dzisiaj chyba pierwsza z rana :)
Dziś wybieram się na badania z krwi robię nawet toksoplazmozę . Śni mi się to po nocach więc marzę o tym żeby wynik był prawidłowy .

Pogoda wczoraj nas pięknie rozpiescila.. po tych miesiącach leżenia wreszcie powoli wychodze na dwór.. czuje się jak po śnie zimowym :D

Miłego dnia :*

Ja dziś wyszłam po raz pierwszy od 3 tygodni... oczywiście na badania, bo gdzież indziej[emoji23][emoji23] Ale delektowałam się tym niczym czymś najlepszym [emoji16] U mnie dzisiaj 10stopni, jest cudownie[emoji16] tzn. było, bo już wróciłam do mojego "więzienia"[emoji23]

16uds65gf2i39h6o.png

Dzień dobry! A ja na przekór pięknej pogodzie zaraziłam się od moich chłopaków, normalnie potop z nosa i rewelacyjny ból gardła. Kocham kichać, kocham kiblować w domu... uroki życia :) Dobrze, że kawka smakuje nadal.

reklama
Do góry