reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczynki, w TV mówili ze od czwartku maja być mrozy [emoji17] a ja już chciałam kurtki i buty zimowe chować...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki, w TV mówili ze od czwartku maja być mrozy [emoji17] a ja już chciałam kurtki i buty zimowe chować...

No nie gadaj... też chciałam to zrobić...Nie cierpię zimy, mrozów i wszystkiego co z tym związane. Na długo mają mrozy powrócić?

16uds65gf2i39h6o.png

Eeeej oby nie... Bo mi w zimowym płaszczyku może z 1 centymetr zapasu został w brzuszku :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś wyszłam po raz pierwszy od 3 tygodni... oczywiście na badania, bo gdzież indziej[emoji23][emoji23] Ale delektowałam się tym niczym czymś najlepszym [emoji16] U mnie dzisiaj 10stopni, jest cudownie[emoji16] tzn. było, bo już wróciłam do mojego "więzienia"[emoji23]

16uds65gf2i39h6o.png
Też musisz leżeć ? Czy po prostu nie wychodzisz z domku ? :)

Eeeej oby nie... Bo mi w zimowym płaszczyku może z 1 centymetr zapasu został w brzuszku :D

Ja moja kurtkę kupowałam z myślą, wezmę większą, może w końcu się uda i będzie brzuszek. I proszę, jest brzuszek, i gruby sweterek a i kurtka zapięta :D

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]

Dzień dobry.
Ja jeszcze pracuję i pewnie będę do końca. Jesteśmy z m na własnej działalności. Jeszcze z miesiąc pójdę na zwolnienie żeby nie płacić ZUSu ale pracować mam zamiar do porodu.
Luiza, zdrówka życzę żeby szybko przeszło:)
Ja dziś wstałam z czerwoną gębą cale policzki mam jak ogień. Nie wiem o co chodzi piecze, nie swędzi wiec chyba nie uczulenie. Nigdy na nic nie byłam uczulona. Posmarowałam twarz maścią z wit A i zobaczę czy będzie lepiej. W tej ciąży jest zupełnie inaczej niż w poprzednich ciągle coś.
U mnie jeśli chodzi o ruchy dziecka to jakoś dziwnie. Niby już czułam jakieś 2tyg temu a teraz spokój nie czuję. W pierwszej i drugiej ciąży czułam ruchy w 17tc więc teraz powinno być niby szybciej...nie wiem może to przez to, że jestem grubsza więcej tkanki tłuszczowej na brzuchu.
U nas w Gdańsku 5st, pochmurno, mgliście i tak nijako.

reklama
Do góry