reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Czy ktoras z Was tak miala teraz albo we wczesniejszej ciazy ze w moczu miala krew? I nie chodzi mi o krwinki w badaniu tylko o krew widoczna golym okiem? Nie wiem co robic :frown: myslicie ze warto pojechac na sor?

I jak tak martini31? Pojechałaś na SOR wiesz cos wiecej? Jak sie czujesz?

oar8ugpj82a6sg42.png

reklama
Witaj w klubie! Wlasnie tez myślałam ktora z mam jeszcze pracuje [emoji6] to Ty masz super[emoji106] ja pracuje po 8 z tym ze nie mam daleko i nie ciężka fizycznie a umysłowo... ale pomału przekazuje tematy dalej i ja zadeklarowałam sie pracować do czerwca [emoji28] tylko nie wiem czy bede miała ci robic w firmie jak juz tematy rozdam [emoji57]

oar8ugpj82a6sg42.png

Ja też 8 h pracuje i też umysłowo ale zaczęłam właśnie przekazywania obowiązki. Niby mówiłam że do końca maja będę e jak już wszystko przekaże to nie wiem co będę robić. Zobaczymy jak to się potoczy. Niby praca przy biurku nie fizyczna ale po 8 h kręgosłup tak nawala że masakra.

Ja czuję ruchu już regularnie ale to moja 3 ciaza. Ale jeszcze maz nie wyczuje bo mam chyba za duża warstwę tłuszczyku na brzuchu:)

Witaj w klubie! Wlasnie tez myślałam ktora z mam jeszcze pracuje [emoji6] to Ty masz super[emoji106] ja pracuje po 8 z tym ze nie mam daleko i nie ciężka fizycznie a umysłowo... ale pomału przekazuje tematy dalej i ja zadeklarowałam sie pracować do czerwca [emoji28] tylko nie wiem czy bede miała ci robic w firmie jak juz tematy rozdam [emoji57]

oar8ugpj82a6sg42.png
Ja od października pracowałam po 7-8 nieraz po 9 h bo robiłam nadgodziny [emoji16] wiec teraz 5 h to normalnie luksus [emoji16]

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też 8 h pracuje i też umysłowo ale zaczęłam właśnie przekazywania obowiązki. Niby mówiłam że do końca maja będę e jak już wszystko przekaże to nie wiem co będę robić. Zobaczymy jak to się potoczy. Niby praca przy biurku nie fizyczna ale po 8 h kręgosłup tak nawala że masakra.

Ja czuję ruchu już regularnie ale to moja 3 ciaza. Ale jeszcze maz nie wyczuje bo mam chyba za duża warstwę tłuszczyku na brzuchu:)
A jak bys opisala te ruchy? Do czegos mozna porownac? :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie czuje ruchów [emoji849] mam nadzieje ze wkrótce można bedzie je juz poczuć [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry