reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja też mam pakiet z luxmedu i mam badanie usg do 22 tyg teraz 8 marca. Mam nadzieje, że dowiem się kto tam mieszka:) Nie wiem czy to są typowo badania połówkowe-ale mają wszystko mierzyć i sprawdzać. Ale sama dla siebie zapiszę się jeszcze prywatnie i sprawdzę cy wszystko okej.
A ciuszki za taka cenę bym brała bez zastanowienia :)

reklama
Ja też mam pakiet z luxmedu i mam badanie usg do 22 tyg teraz 8 marca. Mam nadzieje, że dowiem się kto tam mieszka:) Nie wiem czy to są typowo badania połówkowe-ale mają wszystko mierzyć i sprawdzać. Ale sama dla siebie zapiszę się jeszcze prywatnie i sprawdzę cy wszystko okej.
A ciuszki za taka cenę bym brała bez zastanowienia :)
Będziesz miała prezent na dzień kobiet :-)

Dziewczyny jak bierzecie witaminy przed jedzeniem czy po?
Ja różnie biorę zawsze zapominam się zapytać na wizycie jak lepiej ,a biorę mama dha ,tardyferon (żelazo) ,witaminę C, Kalipoz (potas)

Ja różnie biorę zawsze zapominam się zapytać na wizycie jak lepiej ,a biorę mama dha ,tardyferon (żelazo) ,witaminę C, Kalipoz (potas)

Ja też nie pytałam lekarza. Ale ja biorę po... tzn. nawet nie od razu po jedzeniu tylko trochę później. W każdym razie nie na czczo. ;):)

Zawsze po[emoji4] Przed jedzeniem biorę magnez, więc daję mu chwilę[emoji23]

16uds65gk16dflk6.png

Mam pytanie do mam przyszłych co mają hashimoto czy bierzecie witaminy z jodem???Ja w 2 pierwszych ciazach nie miałam brać nic z jadem a teraz to już z głupiałam bo mówią że można a niby jod wpływa na hashimoto.Pytalam endokrynolog ale po jego minie widziałam że sam nie jest pewien.a 7 lat temu nie było wolno i teraz się zastanawiam.jutro będę u gina to zapytam ale jak coś wiecie to proszę o info

reklama
Ja swoje tabletexy biorę zazwyczaj po południu, między jednym jedzonkiem a drugim :) boirę feminovit + dha (w jednej tabletce, nie odbija mi się rybami) :D do tego magne b6.

Dzisiaj zaszalałam, kupiłam pakę używek, 98 szt, po 2,4zł wyszło za szt, dla dzidziów od 50cm do ok 68... i tak jeszcze dokupię drugie tyle, dla jednego by wystarczyło, a dla dwojga, nie.

Do góry