reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja ostatnio pokrzywę pijam często :)
O to dobrze na włosy :D

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Trochę mi zeszło zanim nadrobiłam dzisiejsze zaległości :D ja również zastanawiam się nad fotelem, ale chyba nie będę gdzie go miała postawić :D wizytę mam 14 marca i pewnie wtedy lekarz wyznaczy mi termin na połówkowe :) a wyprawkę mam zamiar kompletować stopniowo, żeby nie wydawać na raz tyle pieniędzy ;) tyle dobrze, że łóżeczko, przewijak i część ubrań będę miała od siostry, ale sama jeszcze nie wiem jaka płeć kryje się w brzuszku :)

A przypomnisz czemu miałaś się zgłosić do szpitala? Coś się dzieje z ciążą i dzidziusiem?

Becikowe jest, jeśli dochód na osobę w rodzinie nie przekracza 1900coś tam zł :)

Dziewczyny, a macie jakieś dodatkowe ubezpieczenie, z którego dostaniecie pieniądze za urodzenie dziecka? Ja mam, ale nie wiem jak długo po urodzeniu dziecka dostaje się kaskę? Może któraś wie? :)

p19u43r85mf3dc6h.png
[/QUOTE
Mam torbiel na jajniki i chcą sprawdzić czy to nie jakiś guz.
Ja tez nam ubezpieczenie jednorazowo dostanę 1000zl i też trzeba mn.in. rok wcześniej płacić.

Dzięki dziewczyny za odp w sprawie becikowego.
Dzwonili ze szpitala, że dziś mnie raczej nie przyjmą dopiero jutro bo nadal nie mają miejsc. No parodia...

To ja na początku za 29.99zl, a ostatnio podnieśli cenę w aptece i za 32zl. O to się muszę rozejrzeć za lepsza apteka. Kurcze mi ginekolog póki co nic nie mówi o stopniowym odstawieniu, może że dopiero zaczynam 14 Tc, hm..

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam skonczony 17 tydzien i nadal lekarz kazal brac luteine dopochwowo i acard.

reklama
Dzięki dziewczyny za odp w sprawie becikowego.
Dzwonili ze szpitala, że dziś mnie raczej nie przyjmą dopiero jutro bo nadal nie mają miejsc. No parodia...

Dziwne że zadzwonili z informacją że nie ma miejsc. Znając naszą służbę zdrowia ja bym bardziej obstawiała że nie zadzwonią a potem z pretensjami do pacjentki.

Do góry