Anulaa88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też jestem ubezpieczona i podpinam się pod pytanie [emoji14] mam nadzieję, że jakiś miesiąc się czeka.A przypomnisz czemu miałaś się zgłosić do szpitala? Coś się dzieje z ciążą i dzidziusiem?
Becikowe jest, jeśli dochód na osobę w rodzinie nie przekracza 1900coś tam zł
Dziewczyny, a macie jakieś dodatkowe ubezpieczenie, z którego dostaniecie pieniądze za urodzenie dziecka? Ja mam, ale nie wiem jak długo po urodzeniu dziecka dostaje się kaskę? Może któraś wie?
Jak szybko sorrki, niedokładnie się wyraziłam
Oo to ja nawet nie wiem czy u mnie z lux medu coś jest. Mam ubezpieczenie grupowe z pracy w GeneraliJa jak miałam do wyboru wyższy pakiet medyczny w luxmedzie to dawali 1000zl ale to jednorazowo i małym druczkiem było napisane ze jak ubezpieczenie płacone jest minimum rok
Pijecie melise?
Ja właśnie sobie parze dopiero pierwszy raz
Piję od kilku dni!Pijecie melise?
Ja już praktycznie ocieram się o depresję, więc dodatkowe wyciszenie mi się nie przyda [emoji14]Pijecie melise?
To pij pij meliske podobno działa uspokajająco ;-)Ja już praktycznie ocieram się o depresję, więc dodatkowe wyciszenie mi się nie przyda [emoji14]
9.08.18r. [emoji173]️